
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | vištienos filė |
150 gramų | fermentinio sūrio |
150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
150 gramų | konseruovtų ananasų |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena grybų padaže
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Troškintos kurapkos
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Kepta antis su grybais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Keptos kurapkos
-
Kepenėlių blyneliai
-
Vištienos suktinukai
-
Vištiena su rabarbarais
-
Keptas kalakutas
-
Keri viščiukas
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos filė šašlykas
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...