Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 6 vienetai | vištienos filė |
| 150 gramų | fermentinio sūrio |
| 150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
| 150 gramų | konseruovtų ananasų |
| 1 sauja | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas tetervinas
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kepta vištiena
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištiena su daržovemis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Skanus viščiukas
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištų blauzdelės
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena garų puode
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Maltiniai su kaparėliais
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
