
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | vištienos filė |
150 gramų | fermentinio sūrio |
150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
150 gramų | konseruovtų ananasų |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Aštri vištiena
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta supjaustyta višta
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Makaronai su vištiena
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Vištiena kinietiškai
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištiena su grybais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...