Kepsneliai su slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 30 vienetų | slyvos (džiovintos) |
| 700 gramų | jautiena (malta) |
| 300 gramų | vištiena (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai (sutarkuotas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus komponentus (išskyrus slyvas, iešmelius ir tešlą) sumaišyti ir padaryti faršą.
2.
Ant kiekvieno iešmelio (medinius iešmelius prieš dedant į orkaitę reikia 30 minučių palaikyti vandenyje) verti po kelias džiovintas slyvas ir gražiai aplipdyti faršo mase. Iešmelius su mėsa pašauti į 180 °C orkaitę ir kepti apie 15 -20 minučių. Tada kepsnelius ištraukti iš orkaitės ir atsargiai kiekvieną iešmelį apvynioti tešlos juostele. Kepti tol, kol tešlos juostelės gražiai paruduos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čenachai
-
Šašlykas majoneze
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Dešrelės su įdaru
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kibinai
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Triušienos pjausniai
Kepsneliai su slyvomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Slyvos, džiovintos,
30 vienetų -
Jautiena, malta,
700 gramų -
Vištiena, malta,
300 gramų -
Svogūnai, sutarkuotas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus (išskyrus slyvas, iešmelius ir tešlą) sumaišyti ir padaryti faršą.
Ant kiekvieno iešmelio (medinius iešmelius prieš dedant į orkaitę reikia 30 minučių palaikyti vandenyje) verti po kelias džiovintas slyvas ir gražiai aplipdyti faršo mase. Iešmelius su mėsa pašauti į 180 °C orkaitę ir kepti apie 15 -20 minučių. Tada kepsnelius ištraukti iš orkaitės ir atsargiai kiekvieną iešmelį apvynioti tešlos juostele. Kepti tol, kol tešlos juostelės gražiai paruduos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
