
Kepsneliai su slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
30 vienetų | slyvos (džiovintos) |
700 gramų | jautiena (malta) |
300 gramų | vištiena (malta) |
1 vienetas | svogūnai (sutarkuotas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | tešla (sluoksniuota) |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus komponentus (išskyrus slyvas, iešmelius ir tešlą) sumaišyti ir padaryti faršą.
2.
Ant kiekvieno iešmelio (medinius iešmelius prieš dedant į orkaitę reikia 30 minučių palaikyti vandenyje) verti po kelias džiovintas slyvas ir gražiai aplipdyti faršo mase. Iešmelius su mėsa pašauti į 180 °C orkaitę ir kepti apie 15 -20 minučių. Tada kepsnelius ištraukti iš orkaitės ir atsargiai kiekvieną iešmelį apvynioti tešlos juostele. Kepti tol, kol tešlos juostelės gražiai paruduos.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugarinė ant grotelių
-
Pietūs moliniame inde
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Pyragas su kukuliais
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Suadytas karbonadas
-
Tikro dzūko pietūs
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepsniukai folijoje
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Šašlykai iškylai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Sibiro koldūnai
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Garfildo lazanija
Kepsneliai su slyvomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Slyvos, džiovintos,
30 vienetų -
Jautiena, malta,
700 gramų -
Vištiena, malta,
300 gramų -
Svogūnai, sutarkuotas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Tešla, sluoksniuota,
200 gramų - Dižono garstyčios
Gaminimo eiga:
Visus komponentus (išskyrus slyvas, iešmelius ir tešlą) sumaišyti ir padaryti faršą.
Ant kiekvieno iešmelio (medinius iešmelius prieš dedant į orkaitę reikia 30 minučių palaikyti vandenyje) verti po kelias džiovintas slyvas ir gražiai aplipdyti faršo mase. Iešmelius su mėsa pašauti į 180 °C orkaitę ir kepti apie 15 -20 minučių. Tada kepsnelius ištraukti iš orkaitės ir atsargiai kiekvieną iešmelį apvynioti tešlos juostele. Kepti tol, kol tešlos juostelės gražiai paruduos.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...