Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Kepta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | druska |
| 200 mililitrų | vanduo (karštas) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 0.5 kilogramo | vištų blauzdelės (ketvirčiai ar sparneliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Višta su apelsinais
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Vištienos filė šašlykai
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištienos filė suktinukai
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Naminės mini tortilijos
-
Labai paprasti koldūnai
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištiena su ananasais
-
Kijevo kotletas
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos apkepas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Pyragas su lašišos įdaru
Kepta vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo, karštas,
200 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Vištų blauzdelės, ketvirčiai ar sparneliai,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vandenyje ištirpiname cukrų ir druską.
Vištieną įtriname česnaku ir užpilame vandeniu.
Vištieną kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40-50 minučių (uždengus folija apie 30 minučių ir likusias minutes kepti, kol gražiai apskrunda).
Garnyrui tinka makaronai, ryžiai, bulvės ir daržovės.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
