Virtos veršelio kojos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | veršiena (kojos) |
| 100 gramų | morkos |
| 2 vienetai | petražolės |
| 1 vienetas | salierai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| 40 gramų | krienai (tarkuoti) |
| 50 gramų | pomidorų padažas |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Naminiai hamburgeriai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Basturma
-
Aštroki šašlykai
-
Pievagrybių apkepas
-
Kepti inkstai
-
Naminiai mėsainiai
-
Jautienos šašlykas
-
Troškinta veršiena
-
Škotiški kiaušiniai
-
Avienos šonkauliukai
-
Karštas plovas
-
Sultingas šnicelis
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kiaulienos kepsniai
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Vyne troškintas triušis
-
Troškinta triušiena
Virtos veršelio kojos
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kojos,
4 vienetai -
Morkos,
100 gramų -
Petražolės,
2 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Krienai, tarkuoti,
40 gramų -
Pomidorų padažas,
50 gramų - Taukai (kiaulių)
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos, verdančiu vandeniu nuplikytos kojos sudedamos į verdantį vandenį ir išverdamos. Baigiant virti suberiamos pjautytos daržovės: morkos, svogūnai, salieras, petražolės, pasūdoma. Iš išvirusių kojų išimami kaulai, o mėsa sudedama į puodą, užpilama grietine, sumaišyta su krienais, pašlakstoma pomidorų tyre, riebalais ir dedama į orkaitę. Tiekiama su virtomis bulvėmis, salotų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
