Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.

Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
1 vienetas | jaučio liežuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Ūkininko suktinukas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kotletukai šventiškai
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Basturma
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Jautienos kepsnys
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Armėniški arba mini mantai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Kiauliena su keptais pomidorais
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...