Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
1 vienetas | jaučio liežuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Įdaryti makaronai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Stirnienos kumpis
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Guliašas su šafranu
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kepta veršiena
- Škotiški kiaušiniai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Paprasti balandėliai
- Neįprasti šašlykai
- Daniškas plovas
- Klasikinis sprandinės šašlykas
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...