Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
| 1 vienetas | jaučio liežuvis |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pynutės
-
Kapota keri mėsa
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Medžiotojų kepsniai
-
Italijos kukuliai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Vasaros šašlykas
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Čenachai
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
