Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.

Smaližių liežuvis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (jautienai, be druskos) |
1 vienetas | jaučio liežuvis |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | česnakas |
50 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 vieneto | citrinos |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su kukuliais
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kepsnys Verseka
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Daniškas plovas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Šašlykai su majonezu
-
"Ponios cepelinai"
-
Guliašas su šafranu
-
Veršienos pjausniai
-
Troškinta triušiena
-
Ranka
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Sauliaus kibinai
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Suktinukai patale
-
Avienos šašlykas
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
Smaližių liežuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, jautienai, be druskos
-
Jaučio liežuvis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 vienetas -
Sviestas,
50 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Taip ruošti jaučio liežuvį pabandžiau nemarinuojant, kai tam trūksta laiko.
Liežuvį ištryniau prieskonių mišiniu (druska, cukrus ir sausi jautienai prieskoniai), apšlaksčiau citrinos sultimis ir aptepiau garstyčiomis ir vėl viską kruopščiai ištryniau.sumaltą svogūną ir česnaką šiek tiek patroškinau, į troškintuvę įdėjęs gabalėlį sviesto ir šia mase aptepiau liežuvį. Kepama orkaitėje pridengus folija apie 1 val. Kad apskrustų galima užbaigti įjungus grilio funkciją.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Ričardas
2010-08-17 10:25
:stop: Liežuvį reikia blanširuoti-5 min. dedu į verdantį vandenį ir odelė lengvai nusiima
-
kumucia
2010-08-16 14:13
o kas nutinka liežuvio odai? Nereikia nulupt? :nezinau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...