Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiauliena |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kalendra (sėklos) |
| šiek tiek | provanso žolelės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | majonezas |
| 1 stiklinė | alaus |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Škotiški kiaušiniai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Triušienos vyniotinis
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Faršo vyniotinis
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Kiaulienos karka
-
Pievagrybių apkepas
-
Kėdainių maltinis
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Aluje troškinta jautiena
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Cukinijų laiveliai
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Keptas paršelis
-
Keptos kepenėlės
-
Mėsos paplotėlis
-
Kepsnys su makaronais
-
Naminiai kotletukai
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
