Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | kiauliena |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | kalendra (sėklos) |
| šiek tiek | provanso žolelės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | majonezas |
| 1 stiklinė | alaus |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suadytas karbonadas
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Jautienos kepsnys
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kotletukai ant laužo
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kibinai
-
Avienos kebabas
-
Lengvas Zuikis
-
Paprika įdaryta faršu
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kiaulienos guliašas
-
Steikai
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
