Kiaulienos guliašas aluje
AUTORIUS:
Linas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiauliena
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek kalendra (sėklos)
šiek tiek provanso žolelės
šiek tiek druska
šiek tiek majonezas
1 stiklinė alaus
3 valgomieji šaukštai krakmolas
0.5 stiklinės pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kiaulienos guliašas aluje

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.

  2. Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.

  3. Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.

Receptą atsiuntė Linas
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų