
Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 stiklinė | alaus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „La Graikija“
-
Pietūs moliniame inde
-
Kiaulienos muštinis
-
Jautienos kotletai
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Karališkieji kotletai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Kotletai su įdaru
-
Kibinai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kepsnys Verseka
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Įdaryti makaronai
-
Karštas plovas
-
Sotieji zrazai
-
Totoriški avienos maltiniai
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...