
Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 stiklinė | alaus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bifšteksas ant grotelių
-
Šašlykas majoneze
-
Šašlykai su majonezu
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Įdaryti pomidorai
-
Neringos kepsnys
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Pievagrybių apkepas
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Iškylos dešrelės
-
Avienos muštiniai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kotletukai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...