
Kiaulienos guliašas aluje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kalendra (sėklos) |
šiek tiek | provanso žolelės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
1 stiklinė | alaus |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
2.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
3.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Triušienos vyniotinis
-
Jautienos maltinukai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Kaukazo šašlykai
Kiaulienos guliašas aluje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena,
1 kilogramas - Juodieji pipirai
- Kalendra, sėklos
- Provanso žolelės
- Druska
- Majonezas
-
Alus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabalėliais , pabarstykite prieskoniais, išmaišykite su majonezu ir viską užpilkite alumi. Palikite marinuotis per nakt.
Į įkaitintą keptuvę sudėkite mėsos gabaliukus ir apkepintii ant stiprios ugnies.
Krakmolą sumaišykite su pienu ir supilkite ant mėsos, pridėkite grietinės ir troškinkite, pamaišant, kol mėsa taps minkšta.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...