
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
250 gramų | sūris („Gouda“, „Edamo“ ar pan.) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | pomidorai (nedidelių) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
2.
Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.
3.
Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
4.
Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
5.
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
6.
Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.
7.
Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Virta marinuotos jautienos nugarinė
-
Keptas kiškis
-
Kiauliena su imbieru
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kukuliai su padažu
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kaukazo šašlykai
-
Guliašas su kiauliena
-
Avienos šašlykas
-
Prancūziškas triušis
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Mėsos kepsniai
-
Naminiai kotletukai
-
Faršu įdaryti pomidorai
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Sūris, „Gouda“, „Edamo“ ar pan.,
250 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pomidorai, nedidelių,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
(
)
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.
Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.
Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...