![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
250 gramų | sūris („Gouda“, „Edamo“ ar pan.) |
100 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | pomidorai (nedidelių) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
2.
Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.
3.
Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
4.
Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
5.
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
6.
Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.
7.
Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Strėvos suktinis
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Šašlykai vyno marinate
-
Triušienos pjausniai
-
Turkiškas kebabas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Kiauliena su aguročiais
-
Kukuliai su padažu
-
Bulvių patiekalas
-
Šonkauliukai
-
Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
-
Virtos naminės dešrelės
-
Troškinta veršiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kepsnys Verseka
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Sūris, „Gouda“, „Edamo“ ar pan.,
250 gramų -
Pievagrybiai,
100 gramų -
Pomidorai, nedidelių,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Įkaitiname orkaitę iki 200 C.
Nugarinę supjaustome į 6 pjausnius, juos išmušame mėsos muštuku iš abiejų pusių.
Orkaitės skardą patepame 1 valg. š. alyvuogių aliejaus, išdėliojame pjausnius ir apibarstome druska bei juodaisiais pipirais.
Pomidorus ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
Smulkiai sutarkuojame sūrį.
Ant kiekvieno pjausnio išdėliojame pomidorų riekeles, užberiame sūrio (sunaudojame pusę sutarkuoto sūrio), išdėliojame pievagrybių riekeles, užtepame majonezo ir užberiame sūriu.
Kepsnius kepame įkaitintoje orkaitėje ~20-25 min., kol sūris gražiai paruduoja. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanumėlis!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...