Kiaušinius išplakite su druska. Įmaišykite pieną, miltus ir aliejų. Iš tešlos kepkite blynus per visą keptuvės plotį.
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.

Blynai su kepenų įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | jaučio kepenys | |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 litro | pienas | |
250 gramų | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | druska | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Naminis šnicelis
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Naminiai kotletukai
-
Kepsniukai folijoje
-
Kotletukai su bulvėm
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kibinai "Su meile"
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Keptas kumpis
-
Lengvas Zuikis
-
Sultingi šašlykai
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Suktinukai patale
-
Mėsa su apelsinais
Blynai su kepenų įdaru
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio kepenys,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 litro -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakite su druska. Įmaišykite pieną, miltus ir aliejų. Iš tešlos kepkite blynus per visą keptuvės plotį.
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Grazuole
2017-09-16 15:28
Tai ant tiek smegenu neturit , nezinot kad lietiniu teslai dedasi zali kiausiniai
-
Aurelija.
2015-10-13 15:42
Tiesiog ties vienais kiausiniais ivelta klaida. Turejo but parasyta zali.
-
Siru
2015-03-26 08:47
Kažkoks ingredientų kratinys. Parašytas be jokios atsakomybės. Įdomu, kaip suplakti virtą kiaušinį?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...