Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 3 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 mililitrų | sojos padažas |
| 400 mililitrų | vorčesterio padažas |
| šiek tiek | prieskoniai (be druskos) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminiai mėsainiai
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Pyragas su kukuliais
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Įdarytos parikos
-
Kotletukai šventiškai
-
Kepenys japoniškai
-
Aštrus karbonadas
-
Suadytas karbonadas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Avienos kebabas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Mūsų šašlikas
-
Avienos šašlykas
-
Armėniški arba mini mantai
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Kiaulienos sprandinė,
3 kilogramai -
Svogūnai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Vorčesterio padažas,
400 mililitrų - Prieskoniai, be druskos
-
Mairūnas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Petražolės,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2014-07-26 13:21
labai skanus saslykai,super
-
mmmmm
2013-03-04 19:48
:-D labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
