Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 3 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
| 5 vienetai | svogūnai |
| 4 skiltelės | česnakas |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 mililitrų | sojos padažas |
| 400 mililitrų | vorčesterio padažas |
| šiek tiek | prieskoniai (be druskos) |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | bazilikas |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės |
| 1 arbatinis šaukštelis | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašiukas
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Kibinai
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Kotletai
-
Balandėliai pagal Viką
-
Avienos muštiniai
-
Kotletukai
-
Apkepas „Greitukas“
-
Mėsa folijoje
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Iškylos dešrelės
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Sultingieji šonkauliukai
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Kiaulienos sprandinė,
3 kilogramai -
Svogūnai,
5 vienetai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
100 mililitrų -
Vorčesterio padažas,
400 mililitrų - Prieskoniai, be druskos
-
Mairūnas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Petražolės,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus (išskyrus mėsą) sumalti mėsmale. Tuomet sudėti maltą masę į indą ant supjaustytos mėsos. Viską labai gerai sumaišyti, pamaigant mėsą. Marinuoti apie 1 parą. Kepti suvėrus ant iešmų virš karštų žarijų.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2014-07-26 13:21
labai skanus saslykai,super
-
mmmmm
2013-03-04 19:48
:-D labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
