
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Šašlykas majoneze
-
Aluje troškinta jautiena
-
Avienos šašlykas
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Iškylos dešrelės
-
Vasaros šašlykas
-
Kiaulienos šašlykas majoneze
-
Kalakutienos maltiniai
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Apkepas „La Graikija“
-
Kotletukai
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Turkiškas kebabas
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...