
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus šašlykas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Jautienos maltinukai
-
Kotletai lenkiškai
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Virta šerniena
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kepsnys Du milžinai
-
Grill dešrelės
-
Musak
-
Kotletukai su sūriu
-
Neįprasti šašlykai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Virtos kiaulės kojos
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Paprastasis guliašas
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...