Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Prancūziškas triušis
- Apkepas „Greitukas“
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Lazaninis makaronų apkepas
- Lengvas Zuikis
- Malta mėsa tešloje
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Įdaryti piepagrybiai
- Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
- Įdaryta veršiena
- Pietūs moliniame inde
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Margaritos įdarytos paprikos
- Bifšteksas ant grotelių
- Aštroki šašlykai
- Šašlykas pomidorų sultyse
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Liežuvis su grybais
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...