![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Jautienos kotletai
-
Mėsa folijoje
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Plovas
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Veršienos šniceliai
-
Kalakutienos maltiniai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Cukinijų laiveliai
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kepsnys
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdaryta veršiena
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...