Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiškas jautienos kepsnys
- Grikių kotletai su mėsa
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Medžiotojų šašlykai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Jautienos kotletukai
- Kiauliena aštriame padaže
- Įdaryti burokėliai
- Triušienos pjausniai
- Steikas
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Kotletukai
- Didkotlečiai su ryžiais
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Virtas rūkytas kumpis
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...