
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 stiklinė | acto |
1 stiklinė | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
-
Balandėliai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Keptos kepenėlės
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kaukazo šašlykai
-
Medžiotojų kepsniai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Įdarytos parikos
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Šveicariška veršiena
-
Kotletukai
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
6 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, gausiai įtrinti pipirais ir druska. Dybenyje sluoksniuoti žiedais supjaustytus svogūnus ir mėsą bei užpilti actu sumaišytu su vandeniu. Marinuoti 2 - 5 valandas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...