Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
  Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
                            
    Keptas veršienos kumpis su obuoliais
            Paruošimo laikas: 
        Daugiau nei 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 3 kilogramai | veršiena (kumpis) | 
| 10 vienetų | obuoliai (rūgščių) | 
| 200 gramų | sviestas | 
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai | 
| 1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai | 
| 6 vienetai | lauro lapų (lapeliai) | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 3 valgomieji šaukštai | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Jautienos nugarinės šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta aviena
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinta triušiena
             - 
                
                                        
                                    
                Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos kepenėlės su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsinis riestainis su kiaušiniu
             - 
                
                                        
                                    
                Šernienos kepsnys
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos kepsnys su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautiena kopūstų padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti makaronai
             - 
                
                                        
                                    
                Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Tekiloje marinuota jautiena
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrus šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Kepti kiaulių kulniukai (karka)
             - 
                
                                        
                                    
                Šventinškai paruošta sprandinė
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykas majonezo marinate
             - 
                
                                        
                                    
                Basturma
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykai
             - 
                
                                        
                                    
                Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
             
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
                Komentarai:
                3
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Veršiena, kumpis, 
3 kilogramai  - 
                                                            
                                                            Obuoliai, rūgščių, 
10 vienetų  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
200 gramų  - 
                                                            
                                                            Kmynai, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Kvapieji pipirai, 
1 arbatinis šaukštelis  - 
                                                            
                                                            Lauro lapai, lapeliai, 
6 vienetai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Druska, 
3 valgomieji šaukštai  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
  Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        