Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.

Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
3 kilogramai | veršiena (kumpis) |
10 vienetų | obuoliai (rūgščių) |
200 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
1 arbatinis šaukštelis | kvapieji pipirai |
6 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
1 vienetas | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliukai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Kiaulienos šašlykai
-
Koldūnai su mėsa
-
Keptas kumpis
-
Kibinai "Su meile"
-
Lengvas Zuikis
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Įdaryti makaronai
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Kebabas ant iešmo
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Šašlykai gurmanams
-
Kotletukai ant laužo
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Keptas paršelis
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Veršiena, kumpis,
3 kilogramai -
Obuoliai, rūgščių,
10 vienetų -
Sviestas,
200 gramų -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Lauro lapai, lapeliai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Druska,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Druską sumaišykite su maltais pipirais ir įtrinkite veršienos kumpį. Po to kumpį 3 val. mirkykite nedideliame kiekyje parūgštintame vandenyje, retkarčiais pavartykite. Išmirkusį kumpį keliose vietose giliai įpjaukite ir prikiškite sviesto. Sutarkuokite svogūną, išspauskite sultis ir užpilkite ant kumpio, sudėkite lauro lapelius, pabarstykite kmynais ir kepkite orkaitėje tame pačiame vandenyje, kur mirko mėsa. Kepkite apie 1,5 val. retkarčiais palaistydami.
Švarius obuolius pamirkykite parūgštintame vandenyje, aptepkite sviestu ir, pridengę kepimo popieriumi, iškepkite. Juos dėkite aplink iškepusį kumpį, palaistykite sultiniu, kuriame kepė kumpis, pabarstykite kmynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...