šiek tiek | kmynai (smulkinti) |
3 vienetai | rozmarinas (lapeliai) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
750 gramų | rauginti kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena (liesa) |
2 vienetai | svogūnai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsnys su makaronais
- Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
- Paprasti balandėliai
- Jautienos šašlykas
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Įdarytos parikos
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Kiaulienos karis
- Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
- Sotūs pietūs - meksikietiškai
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Naminės dešrelės
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Ant iešmo kepta aviena
- Kotletukai ant laužo
- Dešrelės su įdaru
- Maltiniai su grybų padažu
- Vasaros šašlykas
- Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Paruošimo laikas:
- Kmynai, smulkinti
-
Rozmarinas, lapeliai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
Komentarai (9)
-
Anonimas
2017-03-18 08:55
Šiandiena pabandysiu
-
sima
2012-11-18 13:31
bandysiu,manau ir skanu ir sotu :) :-) :super: :super: :super: :super: :super:
-
(anonimas)
2010-02-06 16:56
:-) :-( ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) :super: :super: :super: :super: