Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | kmynai (smulkinti) |
| 3 vienetai | rozmarinas (lapeliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
| 750 gramų | rauginti kopūstai |
| 3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | kiauliena (liesa) |
| 2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Karbonadai iš faršo
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Virta šerniena
-
Kukuliukai švediškai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Netikras zuikis
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Naminiai mėsainiai
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Totoriški avienos maltiniai
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kmynai, smulkinti
-
Rozmarinas, lapeliai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Anonimas
2017-03-18 08:55
Šiandiena pabandysiu
-
sima
2012-11-18 13:31
bandysiu,manau ir skanu ir sotu :) :-) :super: :super: :super: :super: :super:
-
(anonimas)
2010-02-06 16:56
:-) :-( ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
