
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kmynai (smulkinti) |
3 vienetai | rozmarinas (lapeliai) |
2 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
750 gramų | rauginti kopūstai |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena (liesa) |
2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvinto kepsnys
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kebabas ant iešmo
-
Kukuliukai švediškai
-
Kapota keri mėsa
-
Kepenys japoniškai
-
Kiaulienos karka
-
Kaukazo šašlykai
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Čenachai
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Sauliaus kibinai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kmynai, smulkinti
-
Rozmarinas, lapeliai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%,
2 valgomieji šaukštai -
Rauginti kopūstai,
750 gramų -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiauliena, liesa,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Anonimas
2017-03-18 08:55
Šiandiena pabandysiu
-
sima
2012-11-18 13:31
bandysiu,manau ir skanu ir sotu :) :-) :super: :super: :super: :super: :super:
-
(anonimas)
2010-02-06 16:56
:-) :-( ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...