Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek kmynai (smulkinti)
3 vienetai rozmarinas (lapeliai)
2 valgomieji šaukštai grietinėlės, 35%
750 gramų rauginti kopūstai
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 arbatinis šaukštelis cukrus
šiek tiek druska
500 gramų kiauliena (liesa)
2 vienetai svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta kiauliena su raugintais kopūstais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiauliena įtrinama druska, apkepinama kartu su stambiai supjaustytais svogūnais, įpylus truputį vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama ant nedidelės ugnies, kol suminkštėja. Po to suberiami kmynai, rozmarino lapeliai, supilama grietinėlė. Rauginti kopūstai ištroškinami su pomidorų padažu ir cukrumi. Mėsa supjaustoma griežinėliais ir sudedama ant kopūstų. Prie šio valgio paduodamos bulvės ir atskirai — padažas.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Anonimas 2017-03-18 08:55

    Šiandiena pabandysiu


  • sima 2012-11-18 13:31

    bandysiu,manau ir skanu ir sotu :) :-) :super: :super: :super: :super: :super:


  • (anonimas) 2010-02-06 16:56

    :-) :-( ;-) :-p :-D :bloga: :bloga: :super: %-) :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų