Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiauliena (malta) |
| 2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
| 1 kilogramas | bulvių |
| 1 saujelė | krapai |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Faršą pasiruošiam taip kaip kiekvienas mėgstame (kaip kotletams, su prieskoniais ir kiaušiniu). Formuojame nedidelius rutuliukus ir apgobiame po nedidelį gabalėlį sūrio. Troškiname. Baigiant troškintis puodelyje sumaišome padažą, majonezą ir miltus taip kad neliktų gumuliukų. Pilame į puodą su kukuliukais ir maišome. Troškiname dar apie 5- 10 min. kol sutirštėja.
2.
Kol troškinasi pasiruošiame bulves, išverdame, apibarstome smulkiai pjaustytais krapais.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Vasaros šašlykas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Jautienos kotletukai
-
Paprastasis guliašas
-
Sūrio kamuoliukai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Triušienos kukuliai
-
Čipolino galvelės
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
1 saujelė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą pasiruošiam taip kaip kiekvienas mėgstame (kaip kotletams, su prieskoniais ir kiaušiniu). Formuojame nedidelius rutuliukus ir apgobiame po nedidelį gabalėlį sūrio. Troškiname. Baigiant troškintis puodelyje sumaišome padažą, majonezą ir miltus taip kad neliktų gumuliukų. Pilame į puodą su kukuliukais ir maišome. Troškiname dar apie 5- 10 min. kol sutirštėja.
Kol troškinasi pasiruošiame bulves, išverdame, apibarstome smulkiai pjaustytais krapais.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-09-09 15:38
Kazin nereikia i dziuveselius pavolioti kukuliu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
