500 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
1 kilogramas | bulvių |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Keptas kiškis
- Stirnienos kumpis
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
- Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
- Itališka veršienos filė
- Sūrio kamuoliukai
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Orkaitėje kepti kotletai
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Rostbifas
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Sibiro koldūnai
- Tekiloje marinuota jautiena
- Guliašiukas
- Tradiciniai šašlykai
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
1 saujelė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą pasiruošiam taip kaip kiekvienas mėgstame (kaip kotletams, su prieskoniais ir kiaušiniu). Formuojame nedidelius rutuliukus ir apgobiame po nedidelį gabalėlį sūrio. Troškiname. Baigiant troškintis puodelyje sumaišome padažą, majonezą ir miltus taip kad neliktų gumuliukų. Pilame į puodą su kukuliukais ir maišome. Troškiname dar apie 5- 10 min. kol sutirštėja.
Kol troškinasi pasiruošiame bulves, išverdame, apibarstome smulkiai pjaustytais krapais.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
renata
2015-09-09 15:38
Kazin nereikia i dziuveselius pavolioti kukuliu