
500 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
1 vienetas | kiaušiniai |
200 gramų | sūris ((fermentinis)) |
1 kilogramas | bulvių |
1 saujelė | krapai |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | miltai |
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos kepsnys
-
Mėsos kukuliai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Paprikų laiveliai
-
Kepta aviena
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Kaukazo šašlykai
-
Įdaryta cukinija
-
Aštrus šašlykas
-
Įdaryti burokėliai
-
Troškinta triušiena
-
Spanguolinis šašlykas
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Bačkonių suktinukas
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Neįprasti šašlykai
-
Virtos kiaulės kojos
-
Jautienos kotletai
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, malta,
500 gramų -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, (fermentinis),
200 gramų -
Bulvės,
1 kilogramas -
Krapai,
1 saujelė -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
1 valgomasis šaukštas
Faršą pasiruošiam taip kaip kiekvienas mėgstame (kaip kotletams, su prieskoniais ir kiaušiniu). Formuojame nedidelius rutuliukus ir apgobiame po nedidelį gabalėlį sūrio. Troškiname. Baigiant troškintis puodelyje sumaišome padažą, majonezą ir miltus taip kad neliktų gumuliukų. Pilame į puodą su kukuliukais ir maišome. Troškiname dar apie 5- 10 min. kol sutirštėja.
Kol troškinasi pasiruošiame bulves, išverdame, apibarstome smulkiai pjaustytais krapais.
Patiekite su mėgstamom salotom.
Skanaus.
Komentarai (4)
-
renata
2015-09-09 15:38
Kazin nereikia i dziuveselius pavolioti kukuliu