Turkiškas kebabas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai lavašas (dideli)
800 gramų avienos (gali būti veršiena)
300 gramų kopūstai
2 vienetai agurkų
3 vienetai pomidorai
250 gramų agurkų (marinuoti)
200 gramų majonezas (su krapais)
200 gramų majonezas (su krapais)
1 valgomasis šaukštas garstyčios (padažas)
2 valgomieji šaukštai grietinė
6 skiltelės česnakas
šiek tiek prieskoniai (salotoms)
šiek tiek prieskoniai (salotoms)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą marinuojame su druska ir turkiškais prieskoniais apie valandą. Mėsą kepame orkaitėje apie 20 min. Kopūstą supjaustome smulkiais šiaudeliais, pomidorą ir agurką smulkiais gabaliukais. Į daržoves įdėti majonezo su krapais, viską gerai išmaišome, pagardiname salotų prieskoniais. Marinuotus agurkėlius supjaustome plonomis juostelėmis.
Gaminame česnakinį padažą į indą sudedame majonezą, smulkintas česnako skilteles, garstyčias ir viską gerai sumaišome. Susmulkiname česnakus į masę įberiame salotų prieskonių, įdedame keletą juostelių marinuotų agurkėlių ir porą šaukštų grietinės. Vėl viską išmaišome.
Darome kebabą. Lavašą ištepame česnakiniu padažu, uždedame salotas, marinuotus agurkėlius ir keptą mėsytę. Viską sukame į ruletą, vieną galą stipriai užspaudžiame ir įvyniojame į kepimo popierių. Kepame įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 sek.

Populiariausi receptai šią savaitę

Turkiškas kebabas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą marinuojame su druska ir turkiškais prieskoniais apie valandą. Mėsą kepame orkaitėje apie 20 min. Kopūstą supjaustome smulkiais šiaudeliais, pomidorą ir agurką smulkiais gabaliukais. Į daržoves įdėti majonezo su krapais, viską gerai išmaišome, pagardiname salotų prieskoniais. Marinuotus agurkėlius supjaustome plonomis juostelėmis.
Gaminame česnakinį padažą į indą sudedame majonezą, smulkintas česnako skilteles, garstyčias ir viską gerai sumaišome. Susmulkiname česnakus į masę įberiame salotų prieskonių, įdedame keletą juostelių marinuotų agurkėlių ir porą šaukštų grietinės. Vėl viską išmaišome.
Darome kebabą. Lavašą ištepame česnakiniu padažu, uždedame salotas, marinuotus agurkėlius ir keptą mėsytę. Viską sukame į ruletą, vieną galą stipriai užspaudžiame ir įvyniojame į kepimo popierių. Kepame įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 sek.

Reklama:

Komentarai (3)


  • gintare 2015-07-28 16:53

    Kaip skanu


  • gurmane 2012-09-08 12:54

    ne kepa o tik pasyla jis jau ten,bet geriau suvyniota i folyja grilineje arba vaflineje sildyti apskrunda skaniai :super:


  • gyujkok 2012-08-07 13:19

    %-) %-) %-)


Daugiau receptų