1 kilogramas | kiauliena |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos kepsneliai su ananasais
- Steikai
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Šašlykai su actu ir žalumynais
- Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
- Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
- Keptas kumpis
- Sultingieji šonkauliukai
- Aštrus karbonadas
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Kotletukai ant laužo
- Kibinai
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Lazaninis makaronų apkepas
- Avienos muštiniai
- Šašlykai iškylai
- Avienos šonkauliukai
- Veršienos pjausniai
- Kepsneliai su slyvomis
- Prancūziškas mėsos pyragas
Savo sultyse marinuoti šašlykai
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Komentarai (2)
-
Saulas
2012-04-24 17:50
As tai taip darau:
Mesa supjaustau kubeliais, pomidora griezineliais, svoguna viena taip pat kita svoguna sutarkuoju burokine tarka ir dauk petrazoliu... druska pipirai.... ir viska gerai rankom suspaudziu ismaisau kad sultys isbegtu ir palaikau 2-3 valandas.
Skanaus!