Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Savo sultyse marinuoti šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiauliena |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kaimiškas pjausnys
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Kepta kiškiena marinate
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Veršienos kepsnys
-
Keptas paršelis
-
Avienos kebabas
-
Kibinai "Su meile"
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Ranka
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Pyragas su kukuliais
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Kiaulienos šašlykai
Savo sultyse marinuoti šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną pjaustykite kubeliais, ištrinkite druska ir pipirais.
Į puodą dėkite kiaulienos gabalėlius ir griežinėliais pjaustytus svogūnus.
Mėsą gerai išmaišykite rankomis arba padaužykite mediniu plaktuku, tada paslėkite ir 3-4 valandas laikykite šiltoje patalpoje.
Maukite ant iešmų ir kepkite.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Saulas
2012-04-24 17:50
As tai taip darau:
Mesa supjaustau kubeliais, pomidora griezineliais, svoguna viena taip pat kita svoguna sutarkuoju burokine tarka ir dauk petrazoliu... druska pipirai.... ir viska gerai rankom suspaudziu ismaisau kad sultys isbegtu ir palaikau 2-3 valandas.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
