
Šašlykas majoneze
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 vienetas | svogūnai |
100 gramų | majonezas |
500 gramų | kiauliena (kumpis) |
20 gramų | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustykite mėsą kubeliais. Užpilkite majonezą, actą, druskos, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų, po 1-3 parų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ekspress šašlykai
-
Malta mėsa tešloje
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Įdaryti burokėliai
-
Veršienos kepsnys
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Virtos veršelio kojos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Sprandinės kepsnys grilyje
Šašlykas majoneze
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
100 gramų -
Kiauliena, kumpis,
500 gramų -
Actas,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite mėsą kubeliais. Užpilkite majonezą, actą, druskos, sudėkite supjaustytą svogūną, išmaišykite. Sudėkite į sandarų indą. Šašlykas su majonezu laikomas šaldytuve. Kepkite suvėrę ant iešmų, virš žarijų, po 1-3 parų.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jolanta
2017-07-09 11:40
Jau dariau saslika pagal sita recepta skanu. Bet senu metodu skaniau.
-
Dia
2011-03-21 00:31
apie majoneza patarciau pasiskaityti kiek labiau. majoneze ne vien konservantai.
puikus receptas :super:
-
Diana
2010-07-12 21:56
%-) Šis receptas ir paprastas,ir turėtų būti skanus.
-
Hammer
2009-09-29 23:21
Situacija gelbsti actas, nes majonezas nemarinuoja, jame esantys konservantai tik sumazina mesos gedima.
-
ana
2009-09-29 09:56
:super: kaip paprasta, lengva ir skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...