Sprandinės kepsnys
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Sultingas sprandinės kepsnys su pievagrybių padažu. Sultingas sprandinės kepsnys su pievagrybių padažu. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos sprandinė
2 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė džiūvėsėliai
1 stiklinė pienas
1 pakelis pievagrybiai
3 arbatiniai šaukšteliai miltai
3 žiupsneliai druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
4.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
6.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
7.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
8.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sprandinės kepsnys

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Sultingas sprandinės kepsnys su pievagrybių padažu. Diana
Gaminimo eiga:
  1. Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.

  2. Pagardiname druska ir pipirais.

  3. Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.

  4. Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.

  5. Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.

  6. Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.

  7. Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.

  8. Kepsnius tiekiame su grybų padažu.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų