Sprandinės kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiaulienos sprandinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 pakelis | pievagrybiai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
4.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
6.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
7.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
8.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Kepta triušiena
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Kepsnys Verseka
-
Jautienos kepsnys
-
Čipolino galvelės
-
Šašlykai vyno marinate
-
Iškylos dešrelės
-
Netikras zuikis
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Veršienos pjausniai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Bačkonių suktinukas
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Virtos kiaulės kojos
Sprandinės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Pievagrybiai,
1 pakelis -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
