
Sprandinės kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
1 pakelis | pievagrybiai |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
3 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
4.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
6.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
7.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
8.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos karis
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Kepta veršiena
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Apkepta virta karka
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Guliašas su šafranu
-
Naminiai hamburgeriai
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Sūrio kamuoliukai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Mėsos apkepas
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Jautienos šašlykas
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
Sprandinės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Pievagrybiai,
1 pakelis -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...