Sprandinės kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kiaulienos sprandinė |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 stiklinė | džiūvėsėliai |
| 1 stiklinė | pienas |
| 1 pakelis | pievagrybiai |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
4.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
6.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
7.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
8.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Mėsa folijoje
-
Mėsos apkepas
-
Mėsa su apelsinais
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Guliašiukas
-
Kepenys su mandarinais
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Veršienos maltiniai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Kiaulienos šašlykai
-
Orkaitėje kepta kiauliena
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Mėsos duona
Sprandinės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Pievagrybiai,
1 pakelis -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
