Sprandinės kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos sprandinė |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
1 stiklinė | pienas |
1 pakelis | pievagrybiai |
3 arbatiniai šaukšteliai | miltai |
3 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
2.
Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
4.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
5.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
6.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
7.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
8.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šutinta kiškiena
- Įdaryti pievagrybiai
- Naminis šnicelis
- Kepta kiškiena marinate
- Sūrio kamuoliukai
- Jautienos filė kepsnio gaminimas
- Paprastieji šašlykai
- Mineralinis šašlykas
- Skanutėlis kiaulienos šašlykas
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kepta marinuota veršiena
- Paprika įdaryta faršu
- Veršienos maltiniai
- Veršienos muštiniai
- Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
- Keptų kepenų gaminimas
- Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
- Guliašas su šafranu
- Italijos kukuliai
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
Sprandinės kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos sprandinė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Pievagrybiai,
1 pakelis -
Miltai,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
3 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Sprandinę supjaustome riekelėmis ir gerai išmušame.
Pagardiname druska ir pipirais.
Kiaušinius išplakame ir tuomet sprandinę išvoliojame plakinyje, o po to džiūvėsėliuose.
Kepame kepsnius keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Grybus supjaustome ir atskirai pakepiname keptuvėje.
Miltus sumaišome su pienu įberiame žiupsnį druskos ir verdame.
Kai padažas ims tirštėti, suberiame pakepintus grybus.
Kepsnius tiekiame su grybų padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...