1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Žuvis su persikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | persikai |
50 gramų | alyvuogių |
700 gramų | tilapija (filė) |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašišos apkepas
- Menkė garuose
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Midijos su špinatais
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Menkės kotletukai su baravykais
- Pieniška moliūgų sriuba
- Spalvota jūros ešerio filė
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Troškinta žuvis
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Menkės apkepas su grybais
- Marinuotas ir keptas upėtakis
- Kepta lašiša tešloje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Karpis, troškintas piene
- Silkė su morkomis
- Nuostabioji paelija
- Papuošta kepta lydeka
Žuvis su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
50 gramų -
Tilapija, filė,
700 gramų -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...