1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Žuvis su persikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | persikai |
| 50 gramų | alyvuogių |
| 700 gramų | tilapija (filė) |
| 100 gramų | sūris |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Apelsininė lašiša
-
Kepta lydeka
-
Sicilijos ešerys
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Keptas upėtakis
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvies kotletai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Omarai
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Karpis su porais
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Lašišos šašlykas
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Folijoje kepta žuvis
Žuvis su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
50 gramų -
Tilapija, filė,
700 gramų -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
