
Spalvota jūros ešerio filė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ešerio (jūros, filė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (apvoliojimui) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
100 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvies filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstome prieskoniais, pipirais ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Virtą burokėlį sutarkuojame burokine tarka.Žalias bulves sutarkuojame taip pat burokine tarka, nuplikome verdančiu vandeniu ir paliekame dar 10min. Nukošiame bulves, sumaišome su tarkuotu burokėliu, majonezu, grietine, fermentiniu sūriu ir prieskoniais. Kepame žuvytę pavolioję kiaušinio plakiny ir miltuose. Apkepus vienai pusei, apverčiame, ant viršaus šaukšto pagalba dedame bulvių įdaro, uždengiame ir kepame ant silpnos ugnies. Žuvytę puošiame pagal savo sugebėjimus...
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Menkė garuose
-
Keptas upėtakis
-
Itališki koldūnai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptos kuojos
-
Karpis su porais
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Silkė su morkomis
-
Menkė tešloje
-
Žuvytės tešloje
Spalvota jūros ešerio filė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ešerys, jūros, filė,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Kvietiniai miltai, apvoliojimui
-
Bulvės,
3 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
1 vienetas - Alyvuogių aliejus
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome vidutinio dydžio gabaliukais, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, apibarstome prieskoniais, pipirais ir paliekame 30 min. pasimarinuoti. Virtą burokėlį sutarkuojame burokine tarka.Žalias bulves sutarkuojame taip pat burokine tarka, nuplikome verdančiu vandeniu ir paliekame dar 10min. Nukošiame bulves, sumaišome su tarkuotu burokėliu, majonezu, grietine, fermentiniu sūriu ir prieskoniais. Kepame žuvytę pavolioję kiaušinio plakiny ir miltuose. Apkepus vienai pusei, apverčiame, ant viršaus šaukšto pagalba dedame bulvių įdaro, uždengiame ir kepame ant silpnos ugnies. Žuvytę puošiame pagal savo sugebėjimus...
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ne aklas
2010-09-17 23:33
Čia man vienam atrodo, kad kažkas apvėmė lėkštę? :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...