Ant grotelių kepta žuvis
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Autorius apie receptą: Kam sugautą žuvį nešti namo, galima tuoj pat ir išsikepti. Skanu kepti ant grotelių, gaunasi ir kepimas, ir rūkymas. Kam sugautą žuvį nešti namo, galima tuoj pat ir išsikepti. Skanu kepti ant grotelių, gaunasi ir kepimas, ir rūkymas. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai karpis (išvalytas, supjaustytas gabaliukais)
1 vienetas citrina
50 gramų augalinio aliejaus
1 saujelė žalumynų (petražolės, krapai, smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 arbatinio šaukštelio maltų lauro lapų
3 žiupsneliai penkių pipirų mišinys
3 žiupsneliai džiovintas bazilikas
2 žiupsneliai salierai (džiovinti)
2 žiupsneliai malta saldžioji raudonoji paprika
1 žiupsnelis čiobreliai (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska, žalumynais, prieskoniais.
2.
Dėti išvalytos žuvies gabaliukus ir palikti marinuotis bent valandai.
3.
Kepti ant grotelių, kol apskrunda, apie 20 - 30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ant grotelių kepta žuvis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Kam sugautą žuvį nešti namo, galima tuoj pat ir išsikepti. Skanu kepti ant grotelių, gaunasi ir kepimas, ir rūkymas. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska, žalumynais, prieskoniais.

  2. Dėti išvalytos žuvies gabaliukus ir palikti marinuotis bent valandai.

  3. Kepti ant grotelių, kol apskrunda, apie 20 - 30 min.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų