Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).

Lašiša su bulvių ir morkų koše
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | lašiša (file, (supjaustyta gabaliukais)) |
600 gramų | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.
3.
Patiekiam su agurkais ar troškintais svogūnais..
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Tagliatelle all`astice
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Plekšnė su padažu
-
Lašišos kepsneliai
-
Menkė garuose
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Menkė su apelsinais
-
Saida margoje tešloje
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Karpis su salotomis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Žuvis tešloje
Lašiša su bulvių ir morkų koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file, (supjaustyta gabaliukais),
4 gabalai -
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.
Patiekiam su agurkais ar troškintais svogūnais..
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...