Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).
Lašiša su bulvių ir morkų koše
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai | lašiša (file, (supjaustyta gabaliukais)) |
600 gramų | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.
3.
Patiekiam su agurkais ar troškintais svogūnais..
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Lašiša su bulvių ir morkų koše
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file, (supjaustyta gabaliukais),
4 gabalai -
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Prieskoniai,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą įtriname mėgstamais prieskoniais, palaikome.
Kepame orkaitėje apie 15min. (po pirmų 10min. apverčiame, kad apskrustų ir kita pusė).Bulves ir morkas išverdame, sutriname su grietine ir prieskoniais.
Patiekiam su agurkais ar troškintais svogūnais..
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...