
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
2 kilogramai | ešerio (mažų) |
1 vienetas | citrinos |
70 gramų | aliejaus |
1 pakelis | žuvies prieskonių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Išvalytas žuvis ištrinti prieskonių, druskos ir aliejaus ir citrinos mišiniu ir taip palaikyti per naktį.
2.
Šonelius kiekvienos įpjauti ir kepti orkaitėje ant grotelių, kol gražiai apskrunda, bet neperkepti!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos suktiniai
-
Žuvies pyragas
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Karališkoji silkė
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Keptos midijos su sūriu
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Tuno blyneliai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Lašiša garuose
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Įdaryta lazanija
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ešerys, mažų,
2 kilogramai -
Citrinos,
1 vienetas -
Aliejus,
70 gramų -
Žuvies prieskoniai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas žuvis ištrinti prieskonių, druskos ir aliejaus ir citrinos mišiniu ir taip palaikyti per naktį.
Šonelius kiekvienos įpjauti ir kepti orkaitėje ant grotelių, kol gražiai apskrunda, bet neperkepti!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...