Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
| 3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
| 3 žiupsneliai | bazilikai | |
| 2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
| Kepimui: | ||
| 50 mililitrų | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Tuno blyneliai
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvies blyneliai
-
Farširuota lydeka
-
Žuvis pagal Ingą
-
Troškinta žuvis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptos seliavos
-
Virtas karšis
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Plekšnė su padažu
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai