Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| 3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
| 3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
| 3 žiupsneliai | bazilikai | |
| 2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
| Kepimui: | ||
| 50 mililitrų | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos užkandėlė
-
Lašiša su vaisiais
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Kepta lašiša
-
Tešloje kepta silkė
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies šašlykai
-
Keptas upėtakis
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Šutintas upėtakis
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai