
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
1 vienetas | svogūnai | |
3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
3 žiupsneliai | bazilikai | |
2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
Kepimui: | ||
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota stinta
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Menkės apkepas su grybais
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Lašiša folijoje
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Kepti karpiai
-
Karpis, troškintas piene
-
Farširuota lydeka
-
Silkė su morkomis
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Virtas karšis
-
Žuvies apkepas
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Pyragas su lašišos įdaru
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai