Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys) | |
1 vienetas | svogūnai | |
3 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų | |
3 žiupsneliai | maltų lauro lapų | |
3 žiupsneliai | bazilikai | |
2 žiupsneliai | saldžiosios paprikos milteliai | |
Kepimui: | ||
50 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta skumbrė
- Keptas upėtakis
- Folijoje kepta žuvis
- Menkė tešloje
- Žuvis su daržovėmis
- Karpis, šutintas aluje
- Karališkoji silkė
- Keptas upėtakis
- Menkės apkepas su grybais
- Kepta lydeka su daržovėmis
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvies apkepas
- Keptos seliavos
- Silkė su svogunais marinate
- Keptas upėtakis
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Pikantiškosios krevetės grilyje
- Keptas ant grotelių upėtakis
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Ešerys, ar kitokios ežero ar upės žuvys,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Malti juodieji pipirai,
3 žiupsneliai -
Malti lauro lapai,
3 žiupsneliai -
Bazilikai,
3 žiupsneliai -
Saldžiosios paprikos milteliai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mindaugas
Gaminimo eiga:
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai