Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
AUTORIUS:
Mindaugas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Greitas būdas sudoroti žvejybos ant ledo laimikius. Taip galima kepti ir kitokias nedideles žuveles. Greitas būdas sudoroti žvejybos ant ledo laimikius. Taip galima kepti ir kitokias nedideles žuveles. Mindaugas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas ešerio (ar kitokios ežero ar upės žuvys)
1 vienetas svogūnai
3 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
3 žiupsneliai maltų lauro lapų
3 žiupsneliai bazilikai
2 žiupsneliai saldžiosios paprikos milteliai
Kepimui:
50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.
2.
Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.
3.
Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.
4.
Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptuvėje kepti traškūs ešeriai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Kepimui:
Autoriaus žodis: Greitas būdas sudoroti žvejybos ant ledo laimikius. Taip galima kepti ir kitokias nedideles žuveles. Mindaugas
Gaminimo eiga:
  1. Žuveles išvalyti, nuskusti, nupjauti galvas. Gerai išmirkyti.

  2. Ištrinti prieskoniais, druska, smulkintu svogūnu. Marinuoti kelias valandas.

  3. Kiekvienai žuvytei kas pusę cm. įpjauti skersai aštriu peiliuku šonelius.

  4. Dėti į įkaitintą aliejų ir ant lėtos ugnies vartant kepkite iš visų pusių, kol gražiai paskrus

Receptą atsiuntė Mindaugas
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų