Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!

Kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | žuvis (bet kokia) |
3 vienetai | bulvių |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | rozmarinas (šakelė) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 mililitrų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Žuvis tešloje
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša „My little secret“
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Rūkytas Karpis
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Silkė pataluose
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Kepta žuvies filė
Kepta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, bet kokia,
800 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Rozmarinas, šakelė,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
100 mililitrų
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
aldona
2012-07-12 22:39
fainas ;-) :-p :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...