Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!
Kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | žuvis (bet kokia) |
| 3 vienetai | bulvių |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | rozmarinas (šakelė) |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 mililitrų | vynas (baltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies pyragas
-
Įdaryta lazanija
-
Krevečių užkepėlė
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Keptas karpis tešloje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Folijoje kepta žuvis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Papuošta kepta lydeka
-
Žuvis su migdolais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Lašiša garuose
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Lašiša „My little secret“
-
Jūreivio sapnas
-
Silkė su džiovintais grybais
Kepta žuvis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, bet kokia,
800 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Rozmarinas, šakelė,
2 vienetai - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!
Reklama:
Komentarai (2)
-
aldona
2012-07-12 22:39
fainas ;-) :-p :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
