Kepta žuvis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų žuvis (bet kokia)
3 vienetai bulvių
3 skiltelės česnakas
2 vienetai rozmarinas (šakelė)
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai aliejaus
100 mililitrų vynas (baltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta žuvis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį nuskusti, išvalyti vidurius, nuplauti šaltu vandeniu.
Žuvį įtrinti česnaku, apibarstyti druska ir pipirais.
Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Kepimo indą iškloti kepimui skirtu popieriumi ir ištepti aliejumi.
Į kepimo indą įdėti žuvį, bulves, sudėti rozmarino šakeles.
Žuvį užpilti baltuoju vynu.
Kepti iki 220 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Gero apetito!

Reklama:

Komentarai (1)


  • aldona 2012-07-12 22:39

    fainas ;-) :-p :super:


Daugiau receptų