
Žuvis su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
700 gramų | žuvis (filė) |
0.5 vieneto | žiediniai kopūstai |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | konservuoti žirneliai |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis pagal Ingą
-
Lydekos kepsneliai
-
Menkės kukuliai
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvis su grybais
-
Midijos su špinatais
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies maltiniai
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptas starkis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Silkė su svogūniukais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Farširuota lydeka
Žuvis su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
700 gramų -
Žiediniai kopūstai,
0.5 vieneto -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...