Žuvis su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | žuvis (filė) |
| 0.5 vieneto | žiediniai kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 100 gramų | konservuoti žirneliai |
| 100 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Folijoje kepta skumbrė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Šamažuvės filė
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Menkės kotletukai
-
Virta žuvis tešloje
-
Pica su lašiša
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Troškinta žuvis
-
Keptos plekšnės
-
Lašiša folijoje
-
Žuvies pyragas
-
Lašiša su krapų padažu
-
Karališkoji silkė
-
Lašiša su daržovėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Žuvies filė
Žuvis su daržovėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
700 gramų -
Žiediniai kopūstai,
0.5 vieneto -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį, apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Kalafiorą ir morką išvirti, tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, sudėti konservuotus žirnelius ir keletą minučių viską troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti šaukštą miltų ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
