Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.

Žuvies blyneliai su krevetėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tilapija (filė) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | krapai (susmulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nuostabioji paelija
-
Žuvies zrazai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Silkė su morkomis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta marinuota žuvis
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Suktinukai
-
Pica su lašiša
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies kepsneliai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Lašiša su vaisiais
-
Lašiša su daržovėmis
-
Žuvies troškinys
-
Žuvies ir daržovių apkepas
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tilapija, filė,
500 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Krapai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Baltieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė ir krevetes.
Sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje iki 5 min.
Į žuvies faršą suberkite morkas, įmuškite kiaušinį, suberkite žalumynus ir prieskonius. Viską gerai išmaišykite.
Suformuokite rankomis blynelius ir kepkite keptuvėje. Įkaitinkite sviestą ar aliejų ir apkepkite kiekvieną blynelio pusę bent po 3 min. Kepkite ant mažo-vidutinio kaitrumo ugnies.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...