Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Lašišą patiekite su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais, bulvių koše, ar kitu garnyru. Lašišą patiekite su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais, bulvių koše, ar kitu garnyru. Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų lašišų filė (su odele)
3 vienetai citrinos (griežinėlių)
2 skiltelės česnakas
2 valgomieji šaukštai petražolės (šviežios susmulkintos arba 1 a. š. džiovintų)
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis grūdėtos garstyčios (gali būti ir be grūdelių)
3 žiupsneliai juodieji pipirai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Orkaitę įkaitiname iki 220 C. Česnakus nulupame, sutriname česnako spaustuku.
2.
Viename indelyje sumaišome petražoles, česnaką, garstyčias, druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis.
3.
Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popierių.
Lašišą supjaustome į 3-4 storus gabalėlius, sudedame ant kepimo popieriaus, aptepame padažu iš visų pusių. Ant kiekvieno lašišos gabalėlio uždedame po 1 citrinos griežinėlį ir kepame orkaitėje ne ilgiau nei 15 min. Jei lašišos gabalėliai ploni, užteks 12-13 min. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Lašišą patiekite su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais, bulvių koše, ar kitu garnyru. Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 220 C. Česnakus nulupame, sutriname česnako spaustuku.

  2. Viename indelyje sumaišome petražoles, česnaką, garstyčias, druską, pipirus, alyvuogių aliejų ir citrinos sultis.

  3. Ant kepimo skardos patiesiame kepimo popierių.
    Lašišą supjaustome į 3-4 storus gabalėlius, sudedame ant kepimo popieriaus, aptepame padažu iš visų pusių. Ant kiekvieno lašišos gabalėlio uždedame po 1 citrinos griežinėlį ir kepame orkaitėje ne ilgiau nei 15 min. Jei lašišos gabalėliai ploni, užteks 12-13 min. Patiekiame su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų