
Vasaros vyšnia
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | vyšnios |
500 gramų | mascarpone sūris |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 stiklinė | cukraus pudra |
60 mililitrų | vanduo |
30 gramų | želatina |
2 valgomieji šaukštai | vyšnių sirupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Įlašiname vyšnių sirupo.
4.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
5.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
6.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aušros želė tortas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Nekeptas oreo tortas
-
Mandarininis-kokosinis tortas
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Gaivus tortukas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vasariškas tortas
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Tortas "Pavasaris"
-
Tortas "kriaušė"
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Tortas "Su meile..."
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas "Grietinė"
Vasaros vyšnia
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanduo,
60 mililitrų -
Želatina,
30 gramų -
Vyšnių sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Įlašiname vyšnių sirupo.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...