Vasaros vyšnia
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 kilogramas | vyšnios |
| 500 gramų | mascarpone sūris |
| 250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 stiklinė | cukraus pudra |
| 60 mililitrų | vanduo |
| 30 gramų | želatina |
| 2 valgomieji šaukštai | vyšnių sirupas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
2.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
3.
Įlašiname vyšnių sirupo.
4.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
5.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
6.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
-
Pyragas "Magdė"
-
Lukos želė tortas
-
Aguoninis tortas
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Nugos tortas
-
Kopūstų tortas
-
Medaus tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
-
Sūrio pyragas
-
Medaus tortas
-
Trijų pienų tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Aušros želė tortas
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Tortas "Grietinė"
-
Blynų tortukas
Vasaros vyšnia
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vyšnios,
1 kilogramas -
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Cukraus pudra,
1 stiklinė -
Vanduo,
60 mililitrų -
Želatina,
30 gramų -
Vyšnių sirupas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Diana
Gaminimo eiga:
Cukraus pudrą su grietinėle išplakame iki standumo.
Tada dedame maskarponės sūrį ir vėl plakame.
Įlašiname vyšnių sirupo.
Želatina išbrinkinam vandenyje ir supilame i masę.
Kremą sudedame į torto formą ir paliekame porai valandų stingti.
Tortą puošiame vyšniomis ir makarponės sūrio kremu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
