Vasariškas tortas
AUTORIUS:
Vilma
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Labai skanus ir lengvai pagaminamas desertas, kuris patinka ir mažiems ir dideliems! Labai skanus ir lengvai pagaminamas desertas, kuris patinka ir mažiems ir dideliems! Vilma
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų braškės
350 mililitrų grietinėlės, 35%
300 gramų biskvitiniai piršteliai
250 mililitrų graikiško jogurto
200 gramų sviestas
150 mililitrų apelsinų sulčių
10 vienetų braškės
8 valgomieji šaukštai cukraus pudra
50 mililitrų citrinų sultys
20 gramų želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
3 - 4 šaukštus cukraus pudros sumaišykite su 50 ml citrinų sulčių.
2.
Biskvitinius sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių, sumaišykite su 200 g ištirpinto sviesto ir sudėkite į 24 cm skersmens kepimo formą. Trupinius sumaišytus su sviestu mentele suspauskite ir išlyginkite, gausite storą, tvirtą pagrindą. Jį apšlakstykite 1 žingsnyje pagamintu sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis. Uždenkite maistine plėvėle ir dėkite į šaldytuvą.
3.
400 g braškių sutrinkite. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite, ištirpinkite ir dar šiltą masę supilkite į trintas braškes.
4.
Grietinėlę iki standumo išplakite su 3-4 šaukštais cukraus pudros ir sumaišykite su 250 ml graikiško jogurto.
5.
Sumaišykite grietinėlės-jogurto ir braškių- želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto sausainių pagrindo.
6.
Stingdykite šaldytuve 3-4 valandas. Puoškite šviežiomis braškėmis arba taip, kaip Jums patinka. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vasariškas tortas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai skanus ir lengvai pagaminamas desertas, kuris patinka ir mažiems ir dideliems! Vilma
Gaminimo eiga:
  1. 3 - 4 šaukštus cukraus pudros sumaišykite su 50 ml citrinų sulčių.

  2. Biskvitinius sausainius sutrupinkite iki labai smulkių trupinių, sumaišykite su 200 g ištirpinto sviesto ir sudėkite į 24 cm skersmens kepimo formą. Trupinius sumaišytus su sviestu mentele suspauskite ir išlyginkite, gausite storą, tvirtą pagrindą. Jį apšlakstykite 1 žingsnyje pagamintu sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis. Uždenkite maistine plėvėle ir dėkite į šaldytuvą.

  3. 400 g braškių sutrinkite. Želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite, ištirpinkite ir dar šiltą masę supilkite į trintas braškes.

  4. Grietinėlę iki standumo išplakite su 3-4 šaukštais cukraus pudros ir sumaišykite su 250 ml graikiško jogurto.

  5. Sumaišykite grietinėlės-jogurto ir braškių- želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto sausainių pagrindo.

  6. Stingdykite šaldytuve 3-4 valandas. Puoškite šviežiomis braškėmis arba taip, kaip Jums patinka. Skanaus!

Receptą atsiuntė Vilma
Reklama:

Komentarai (1)


  • Skanu 2017-12-03 17:33

    Atrodo skaniai


Daugiau receptų