
2 pakeliai | sausainiai | |
350 gramų | varškė | |
1 stiklinė | grietinė | |
1 stiklinė | cukrus | |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus | |
Glajui: | ||
50 gramų | šokoladas | |
20 gramų | sviestas |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Vasaros vyšnia
-
Gardus tortas
-
Obuolių tortas su varške
-
Medaus tortukas
-
Medaus tortas
-
Tortas su mangais
-
Pascha
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Sezamo gardumynas
-
Nugos tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Trijų pienų tortas
-
Arbūzų tortas
-
Gaivus tortukas
-
Pyragas "Magdė"
-
Braškių tortas
-
Vasariškas tortas
-
Lilės tortas
-
Tortas "Mozaika"
Nekeptas sausainių tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Sausainiai,
2 pakeliai -
Varškė,
350 gramų -
Grietinė,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai
Grietinę, varškę, cukrų bei vanilinį cukrų sutriname iki vientisos masės.
Išdėlioti sausainių eilę (norimo pyrago dydžio), tepti paruoštą varškės masę, vėl sausainių ir taip sluoksniuoti.
Glaistui: Ištirpinti šokoladą su sviestu.
Tortuką apipilti paruoštu glajumi ir pastatyti nakčiai ar bent 4 valandom į šaldytuvą. Skanaus.
Komentarai (6)
-
Laima
2017-03-18 20:41
Tikrai paprasta,bet labai skanu,as dar dėjau spalvotų želinių saldainių.
-
faustina
2016-12-28 16:14
Atrodo patraukliai
-
Vaida
2016-10-03 18:43
Skaniai atrodo ir mazai ko reikia, pigiai gausis :) reikia isbandyti ;)
-
Laima
2016-10-03 08:02
Labai gražus tortas! :)