Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.

Tortas su kokoso pienu
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Pagrindui: | ||
300 gramų | sausainiai | |
100 gramų | sviestas | |
Įdarui: | ||
800 gramų | kokosų pienas | |
1 kilogramas | varškė | |
200 mililitrų | cukrus | |
100 mililitrų | likeris | |
6 arbatiniai šaukšteliai | želatina | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | vynuogės | |
1 sauja | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
2.
Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflių tortas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Pyragas "Magdė"
-
Dietiškas torčiukas
-
Tortas "Grietinė"
-
Tortas "Seklyčia"
-
Obuolių tortas su varške
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Lukos želė tortas
-
Jogurtinis tortas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Tortas meilės dienai
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Nekeptas oreo tortas
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Sūrio pyragas
-
Tortas "Pavasaris"
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Tortas su varškės kremu
Tortas su kokoso pienu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sausainiai,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų
-
Kokosų pienas,
800 gramų -
Varškė,
1 kilogramas -
Cukrus,
200 mililitrų -
Likeris,
100 mililitrų -
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo eiga:
Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
ugne
2017-10-24 18:17
skanus pyragas grazus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...