Iš kambario temperatūros sviesto, cukraus, miltų, likerio ir kokoso drožlių (50 g) išminkykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)

Pyragas „Sniegas“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
100 gramų | migdolai (be odelių) |
200 mililitrų | pienas (sutirštintas) |
200 gramų | varškė |
100 gramų | sviestas |
50 gramų | cukrus |
100 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | likeris (kokosų) |
200 gramų | kokosas (pienas) |
400 mililitrų | kokosas (pienas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ananasų kukuliukai
-
Migdolų nuga
-
Tortas "Mozaika"
-
Varškės sūris su žele
-
Vaisių vėrinukai
-
Braškinis tiramisu
-
Varškės ledai
-
Varškės pyragas "Draugystė"
-
Arbūzų želė
-
Karštos bulvių salotos
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Mėtinis agurkų šerbetas
-
Citrininiai putėsiai
-
Naminė karamelė
-
Desertinė avižinė košė
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Nekeptas varškės tortas
-
Apelsinų želė
Pyragas „Sniegas“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Migdolai, be odelių,
100 gramų -
Pienas, sutirštintas,
200 mililitrų -
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Likeris, kokosų,
1 valgomasis šaukštas -
Kokosas, pienas,
200 gramų -
Kokosas, pienas,
400 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kambario temperatūros sviesto, cukraus, miltų, likerio ir kokoso drožlių (50 g) išminkykite tešlą. Susukite tešlą į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve 30 minučių.
Po to tešlą gerai iškočiokite ir išpjaukite iš tešlos lakšto 22 cm skersmens apvalų lakštą. Kepkite jį uždėję ant kepimo popieriaus 15 minučių 180-200° C laipsnių orkaitėje.
22 cm skersmens inde išplakiau kokoso pieną, varškę, sutirštintą pieną ir ištirpintą želatiną. Į šią masę įmaišiau migdolus. Su visu dubenėliu palikau šaldytuve, kad sustingtų.
Po to dubenėlį apverčiau ant iškepusio lakšto ir iškrėčiau sustingusią želatiną. Apibarsčiau gausiai kokoso drožlėmis. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...