Obuolių tortas su plakta grietinėle
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | obuoliai (prinokę) |
| 200 gramų | sausainiai |
| 0.5 litro | grietinėlės, 35% (plakta) |
| šiek tiek | lazdyno riešutai |
| šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Mandarinius
-
Gardus tortas
-
Vaflinis pyragas
-
Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
-
Tortas "Žvaigždė"
-
Šokoladinis tortas
-
Pascha
-
Jogurtinis tortas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Grietinėlės tortas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Naminis Raffaello tortas
-
Morkų tortas
-
Medaus tortukas
-
Vaisinis bananų - mandarinų tortas
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, prinokę,
600 gramų -
Sausainiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
0.5 litro - Lazdyno riešutai
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Taiaš
2016-09-24 17:23
Kodėl nuotrauka ne nuo to recepto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
