
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | obuoliai (prinokę) |
200 gramų | sausainiai |
0.5 litro | grietinėlės, 35% (plakta) |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės pyragas
-
Šokoladinis tortas
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Vyšnių tortas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Sezamo gardumynas
-
Tortas "Margarita"
-
Smaližiukas
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Aguoninis tortas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Torteliai su uogomis
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Sausainių tortas
-
Pyragas-tortas
-
Kokosinė širdelė šokolade
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, prinokę,
600 gramų -
Sausainiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
0.5 litro - Lazdyno riešutai
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Taiaš
2016-09-24 17:23
Kodėl nuotrauka ne nuo to recepto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...