
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | obuoliai (prinokę) |
200 gramų | sausainiai |
0.5 litro | grietinėlės, 35% (plakta) |
šiek tiek | lazdyno riešutai |
šiek tiek | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas „Sniegas“
-
Obuolių tortas su varške
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Naminis Raffaello tortas
-
Šaltas tortukas
-
Šokoladinis tortas
-
Medaus tortukas
-
Pyragas "Magdė"
-
Medaus tortas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Tortas su kokoso pienu
-
Šokoladinis tortukas
-
Mandarininis-kokosinis tortas
-
Tortas "kriaušė"
-
Vaflių tortas "Greitukas"
-
Gaivus vyšninis želė tortas
Obuolių tortas su plakta grietinėle
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai, prinokę,
600 gramų -
Sausainiai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%, plakta,
0.5 litro - Lazdyno riešutai
- Sviestas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atidaromais kraštais torto formą plonai ištepti sviestu, pabarstyti trintais sausainiai ir glaudžiai sudėti skiltelėmis supjaustytus obuolius. Apibarstyti kapotais riešutais, likusiais sausainiais ir apdėti su cukrumi plakta grietinėle. Palikti keletui valandų šaltoje patalpoje ar šaldytuve. Nuėmus formos kraštus, tortą puošti obuolių skiltelėmis, vyšniomis ar kitomis uogomis, apibarstant stambiai kapotais riešutais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Taiaš
2016-09-24 17:23
Kodėl nuotrauka ne nuo to recepto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...