Troškinys su kopūstais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 0.5 galvos | kopūstai |
| 0.5 kilogramo | faršas |
| 200 gramų | ryžiai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 1 žiupsnelis | universalių prieskonių |
| 100 gramų | pomidorų padažas |
| 500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišome su prieskoniais ir ryžiais ir visa tai pakepiname. Į verdantį vandenį sudedame supjaustytą kopūstą. Kopūstui pavirus, sudedame pakepintą faršą. Bebaigiant virti įdedame pomidorų padažo.
2.
Pateikiame su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lankašyro pietūs
-
Kiaulienos troškinys
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Mėsos troškinys su kava
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Keri viščiukas
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kiauliena bulgariškai
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Jautiena su ryžiais
-
Rūgštus kabesas
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
Troškinys su kopūstais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai,
0.5 galvos -
Faršas,
0.5 kilogramo -
Ryžiai,
200 gramų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Universalūs prieskoniai,
1 žiupsnelis -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišome su prieskoniais ir ryžiais ir visa tai pakepiname. Į verdantį vandenį sudedame supjaustytą kopūstą. Kopūstui pavirus, sudedame pakepintą faršą. Bebaigiant virti įdedame pomidorų padažo.
Pateikiame su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
