| 1 vienetas | svogūnai (laiškai, ryžulėlis) |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai, ryžulėlis) |
| 0.51 kilogramo | kiauliena (širdis) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį
Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys žarijose
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Avienos pilavas
-
Troškintas triušis
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Jautienos čenakai
-
Baklažanai japoniškai
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Troškinta laukinė antis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Višta ispaniškai
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinta aviena
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinta briediena
-
Troškinta triušiena
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai, ryžulėlis,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai, ryžulėlis,
1 vienetas -
Kiauliena, širdis,
0.5 kilogramo - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį
Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.
Komentarai (11)
-
kiaule
2010-10-25 11:52
eik sau sito tai tikrai nevalgiciau
-
julija
2010-08-19 10:25
o butinai laikit nuo dienos iki tryju?
-
aiste
2010-08-17 07:24
;-) Labai geras kiaules sirdies receptas yar knygoje ''Mociutes vaises''.
Skanaus %-) :bravo: :pabuciuotas:
-
Linksmute
2009-12-08 20:58
Jeigu sirdi isvirti su gausybe prieskoniu - rezultatas panasus i virta liezuvi.Skanu valgyti salta ,su krienu padazu. Kepti nebandziau,bet butinai pabandysiu. ;-)
-
Doli
2009-12-07 20:45
Man tai atrodo, kad tik keptuvėje širdis nebus minkšta. O gal klystu?Šeip atrodo labai :super:
-
arvydas
2009-11-07 19:49
cia tam vegetarui uzsiciauk asile ir esk kas pasiulyta nepatinka neziurek kur mesiski patiekalai kausas nelaimingas
-
aurtar
2009-10-30 16:58
Atrodo super reiks pabandyti :)
-
afsfas
2009-10-11 14:30
asdasd slykstu duxai nezudykit kiauliu! xD
