Kepta kiaulės širdis su svogūnais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas svogūnai (laiškai, ryžulėlis)
1 vienetas svogūnai (laiškai, ryžulėlis)
0.51 kilogramo kiauliena (širdis)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį

Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta kiaulės širdis su svogūnais

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Marinatui:
Vanduo - truputis
Actas - 1 šaukštas
Svogūnas - 1 galva
Druska - pagal skonį
Juodieji malti pipirai - pagal skonį

Kiaulės širdį nuplaukite, supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir užmarinuokite marinatu, pasigamintu iš nurodytų ingredientų. Marinuotis palikite šaldytuve nuo dienos iki trijų.
Į keptuvę su įkaitintu aliejumi sumeskite žiedeliais supjaustytą svogūną, minutę pakepinkite ir sudėkite išsimarinavusią širdį. Kepkite kartais pamaišydami tol, kol išsigaruos susidaręs skystis, o pati mėsa gražiai apskrus. Į pabaigą sumeskite svogūnų laiškų žiedukus ir dar kelias minutes pakepinkite, kol laiškai suminkštės. Pabarstykite druska, pipirais ir kitais mėgstamais msos prieskoniais. Valgykite su įprastais garnyrais, bulvėmis, ryžiais, duona. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (8)


  • kiaule 2010-10-25 11:52

    eik sau sito tai tikrai nevalgiciau


  • julija 2010-08-19 10:25

    o butinai laikit nuo dienos iki tryju?


  • aiste 2010-08-17 07:24

    ;-) Labai geras kiaules sirdies receptas yar knygoje ''Mociutes vaises''.
    Skanaus %-) :bravo: :pabuciuotas:


  • Linksmute 2009-12-08 20:58

    Jeigu sirdi isvirti su gausybe prieskoniu - rezultatas panasus i virta liezuvi.Skanu valgyti salta ,su krienu padazu. Kepti nebandziau,bet butinai pabandysiu. ;-)


  • Doli 2009-12-07 20:45

    Man tai atrodo, kad tik keptuvėje širdis nebus minkšta. O gal klystu?Šeip atrodo labai :super:


  • arvydas 2009-11-07 19:49

    cia tam vegetarui uzsiciauk asile ir esk kas pasiulyta nepatinka neziurek kur mesiski patiekalai kausas nelaimingas


  • aurtar 2009-10-30 16:58

    Atrodo super reiks pabandyti :)


  • afsfas 2009-10-11 14:30

    asdasd slykstu duxai nezudykit kiauliu! xD


Daugiau receptų