
Daržovių - kiaulienos guliašas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas | kiauliena (liesa) |
4 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | cukinija |
4 vienetai | pomidorai |
100 gramų | pomidorų padažas |
50 gramų | grietinė |
1 pakelis | sultinys (daržovių) |
50 gramų | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | prieskoniai (kiaulienai) |
1 valgomasis šaukštas | druska |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | žalumynų ((petražolės, krapai, bazilikai, salierai)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
2.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
3.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
4.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinukas
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Meksikietiškas ragu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiaulienos troškinys
Daržovių - kiaulienos guliašas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena, liesa,
1 kilogramas -
Svogūnai,
4 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Pomidorai,
4 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Grietinė,
50 gramų -
Sultinys, daržovių,
1 pakelis -
Aliejus,
50 gramų -
Prieskoniai, kiaulienai,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Žalumynai, (petražolės, krapai, bazilikai, salierai)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Smulkintą mėsą ištrinti prieskoniais su druska ir palaikyti bent valandą. Tada apkepti ant aliejaus, pabaigoje apiberti džiuvėsiais ir dar apkepti. Išimti iš keptuvės.
Ant aliejaus apkepti smulkintas kubeliais daržoves kartu su žalumynais.
Suversti mėsą, bei tyrę, pagamintą iš pomidorų padažo, grietinės, 80 g. vandens, kuriame ištirpintas daržovių sultinys. Išmaišyti.
Uždengus maišant troškinti, kol mėsa tampa minkšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...