Daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | kiaulienos nugarinė | |
| 300 gramų | moliūgai | |
| 200 mililitrų | vanduo | |
| 2 vienetai | morkos | |
| 30 gramų | sviestas | |
| 5 saujos | šparaginės pupelės | |
| 1 saujelė | džiovintas raudonėlis | |
| 2 skiltelės | česnakas | |
| 2 žiupsneliai | pipirai | |
| 3 žiupsneliai | druska | |
| Papuošimui: | ||
| 1 vienetas | moliūgų žiedų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
2.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
3.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
4.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Guliašas su kiauliena
-
Šventinis kiaulienos karis
-
Šutinta šerniena
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Daržovių troškinys
-
Avienos ragu
-
Vištiena grybų padaže
-
Troškinys su kopūstais
-
Krienuose troškinta karka
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
-
Indiška vištiena visai šeimai
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Troškinta žąsiena
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Čachochbilis
Daržovių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos nugarinė,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Šparaginės pupelės,
5 saujos -
Džiovintas raudonėlis,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Moliūgų žiedai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
