Daržovių troškinys
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | kiaulienos nugarinė | |
| 300 gramų | moliūgai | |
| 200 mililitrų | vanduo | |
| 2 vienetai | morkos | |
| 30 gramų | sviestas | |
| 5 saujos | šparaginės pupelės | |
| 1 saujelė | džiovintas raudonėlis | |
| 2 skiltelės | česnakas | |
| 2 žiupsneliai | pipirai | |
| 3 žiupsneliai | druska | |
| Papuošimui: | ||
| 1 vienetas | moliūgų žiedų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
2.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
3.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
4.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daniškas plovas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Kiauliena su imbieru
-
Plovas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Jautienos čenakai
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Paelja
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Smegenų troškinys
Daržovių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaulienos nugarinė,
300 gramų -
Moliūgai,
300 gramų -
Vanduo,
200 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Sviestas,
30 gramų -
Šparaginės pupelės,
5 saujos -
Džiovintas raudonėlis,
1 saujelė -
Česnakas,
2 skiltelės -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Druska,
3 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Moliūgų žiedai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Nugarinę pjaustau juostelėmis, skaninu pipirais, druska, česnaku ir apkepu.
Pilu į troškinimo indą, dedu pjaustytas pupeles, tarkuoju morkas, pilu vandenį ir troškinu apie 15 minučių.
Vėliau dedu sviestą, kubeliais pjaustytą moliūgą ir troškinu dar 5 minutes.
Puošiu moliūgo žiedu ir raudonėlio lapeliais. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
