
Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulienos karka |
5 valgomieji šaukštai | krienai |
50 gramų | obelių aliejus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Vištiena su abrikosais
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Vištienos paelija
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Troškinta laukinė antis
-
Vištiena su daržovemis
-
Troškinta triušiena
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Naminis jautienos troškinys
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Triušienos troškinys su ryžiais
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...