Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 vienetas | kiaulienos karka |
| 5 valgomieji šaukštai | krienai |
| 50 gramų | obelių aliejus |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos troškinys
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Aviena su špinatais
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Uzbekiškas plovas
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Daniškas plovas
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Jautiena su slyvomis
-
Troškinta triušiena
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta kiauliena
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
