
Krienuose troškinta karka
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulienos karka |
5 valgomieji šaukštai | krienai |
50 gramų | obelių aliejus |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
2.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
3.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Baklažanai japoniškai
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Troškinta aviena
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Kiauliena su imbieru
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kiauliena bulgariškai
-
Jautiena su ryžiais
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Fazano troškinys
Krienuose troškinta karka
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos karka,
1 vienetas -
Krienai,
5 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus,
50 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karką labai gerai nuplaukite ir apkepkite iš visų pusių įkaitintame aliejuje.
Tada karką dėkite į didelį puodą su verdančiu vandeniu, sudėkite krienus ir troškinkite 2 - 2,5 valandos.
Prieš baigiant troškintis, dėkite grietinės ir dar 15 minučių patroškinkite.
Šį receptą radau savaitraštyje "TV savaitė", tačiau receptą kiek patobulinau. Pirmiausia, karką gerai apkepinau aliejuje ir tik tada troškinau.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...