
Kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištų kepenėlės |
100 gramų | vynas (baltas) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 vienetai | petražolės (šakelės) |
4 vienetai | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | cinamonas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kepenėlės išverdamos truputyje pasūdyto vandens, įpylus vyno ir įbėrus juodųjų pipirų. Po to jos supjaustomos kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapoti česnakai. Įpilama truputį vandens ir patroškinama. Kai svogūnai suminkštėja ir vanduo išgaruoja, suberiami kmynai, cinamonas, čili pipirai, žalumynai, ir viskas dar truputį patroškinama. Į šį padažą sudedamos kubeliais supjaustytos kepenėlės, supilamas sultinys, kuriame jos virė, įberiama džiūvėsėlių ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies. Patiekalą galima paduoti tiek karštą, tiek ir šaltą, papuošus citrinos griežinėliais. Atskirai paduodama balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kiškiena bulgariškai
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Troškinta žuvis
-
Kepta kiaulės širdis su svogūnais
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Vištiena su grybais
-
Troškinta vištiena
-
Troškinta kiauliena su razinomis
-
Troškinta laukinė antis
-
Vištiena su ryžiais
-
Kiauliena su imbieru
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Troškinys su kopūstais
-
Veršiena su vyno padažu
Kepenėlių troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
400 gramų -
Vynas, baltas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Petražolės, šakelės,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
4 vienetai - Kmynai
- Aitrioji paprika
- Cinamonas
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išverdamos truputyje pasūdyto vandens, įpylus vyno ir įbėrus juodųjų pipirų. Po to jos supjaustomos kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapoti česnakai. Įpilama truputį vandens ir patroškinama. Kai svogūnai suminkštėja ir vanduo išgaruoja, suberiami kmynai, cinamonas, čili pipirai, žalumynai, ir viskas dar truputį patroškinama. Į šį padažą sudedamos kubeliais supjaustytos kepenėlės, supilamas sultinys, kuriame jos virė, įberiama džiūvėsėlių ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies. Patiekalą galima paduoti tiek karštą, tiek ir šaltą, papuošus citrinos griežinėliais. Atskirai paduodama balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
b
2016-08-30 14:16
kiek laiko reikia virti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...