Kepenėlių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | vištų kepenėlės |
| 100 gramų | vynas (baltas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 2 vienetai | petražolės (šakelės) |
| 4 vienetai | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| šiek tiek | cinamonas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kepenėlės išverdamos truputyje pasūdyto vandens, įpylus vyno ir įbėrus juodųjų pipirų. Po to jos supjaustomos kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapoti česnakai. Įpilama truputį vandens ir patroškinama. Kai svogūnai suminkštėja ir vanduo išgaruoja, suberiami kmynai, cinamonas, čili pipirai, žalumynai, ir viskas dar truputį patroškinama. Į šį padažą sudedamos kubeliais supjaustytos kepenėlės, supilamas sultinys, kuriame jos virė, įberiama džiūvėsėlių ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies. Patiekalą galima paduoti tiek karštą, tiek ir šaltą, papuošus citrinos griežinėliais. Atskirai paduodama balta duona.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Troškinys - ruduo
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Šutinta šerniena
-
Troškinta veršiena su raudonaisiais kopūstais
-
Jautienos troškinys su moliūgais
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinys su faršu
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Tikro dzūko pietūs
-
Uzbekiškas plovas
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Veršienos troškinys su lęšiais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Triušienos troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Kiauliena su imbieru
Kepenėlių troškinys
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų kepenėlės,
400 gramų -
Vynas, baltas,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Petražolės, šakelės,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
4 vienetai - Kmynai
- Aitrioji paprika
- Cinamonas
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išverdamos truputyje pasūdyto vandens, įpylus vyno ir įbėrus juodųjų pipirų. Po to jos supjaustomos kubeliais. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinami smulkiai supjaustyti svogūnai ir sukapoti česnakai. Įpilama truputį vandens ir patroškinama. Kai svogūnai suminkštėja ir vanduo išgaruoja, suberiami kmynai, cinamonas, čili pipirai, žalumynai, ir viskas dar truputį patroškinama. Į šį padažą sudedamos kubeliais supjaustytos kepenėlės, supilamas sultinys, kuriame jos virė, įberiama džiūvėsėlių ir dar 5 min. patroškinama ant mažos ugnies. Patiekalą galima paduoti tiek karštą, tiek ir šaltą, papuošus citrinos griežinėliais. Atskirai paduodama balta duona.
Reklama:
Komentarai (5)
-
b
2016-08-30 14:16
kiek laiko reikia virti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
