
Triušienos troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | triušiena |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tikro dzūko pietūs
-
Vištiena su daržovemis
-
Triušio kepsnys
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Avienos pilavas
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kiauliena bulgariškai
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Tikras močiutės guliašas
-
Troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Mėsos kukuliukai su daržovėmis
-
Kepta marinuota veršiena
Triušienos troškinys
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
200 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
atigisa
2011-11-22 11:36
Vietoj triušio galima imti nutriją, va tada patiekalas bus ir imantrus ir nerealiai skanus. :super: Čia jau bus delikatesas Kalėdų stalui.
-
Augintoja
2011-08-30 18:20
Atrodo kiek nuobodziai. Galetu buti konors imantriau :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...