1 vienetas | triušiena |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | grietinė |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinta aviena
- Kiaulienos guliašas
- Kiaulienos ir daržovių troškinys
- Avienos troškinys
- Kinietiška kiauliena
- Guliašas su kiauliena
- Jautienos troškinys
- Krapuose ir petražolėse troškintas viščiukas
- Kiaulienos faršo troškinys
- Troškinta vištiena su daržovėmis
- Veršiena su vyno padažu
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Lankašyro pietūs
- Troškinta triušiena
- Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
- Vištiena troškinta su morkomis
Triušienos troškinys
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Grietinė,
200 gramų - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
Komentarai (3)
-
atigisa
2011-11-22 11:36
Vietoj triušio galima imti nutriją, va tada patiekalas bus ir imantrus ir nerealiai skanus. :super: Čia jau bus delikatesas Kalėdų stalui.
-
Augintoja
2011-08-30 18:20
Atrodo kiek nuobodziai. Galetu buti konors imantriau :galvoju: