Triušienos troškinys
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 1 vienetas | triušiena | 
| 2 vienetai | morkos | 
| 2 vienetai | svogūnai | 
| 2 skiltelės | česnakas | 
| 200 gramų | grietinė | 
| šiek tiek | prieskoniai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas  su  supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Troškinukas
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos kukuliukai su daržovėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Sotus troškinys moliūge "Smile"
             - 
                
                                        
                                    
                Kepta kiaulės širdis su svogūnais
             - 
                
                                        
                                    
                Virta aviena su pomidorais
             - 
                
                                        
                                    
                Vengriškas troškinys su ryžiais
             - 
                
                                        
                                    
                Jautiena su slyvomis
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinys su vištiena ir morkom
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos čenakai
             - 
                
                                        
                                    
                Maltiniai su grybų padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
             - 
                
                                        
                                    
                Aleksandro troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Kiauliena su imbieru
             - 
                
                                        
                                    
                Bulgariškas avienos ragu
             - 
                
                                        
                                    
                Vištienos guliašas su bruknių padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Ypatingas jautienos troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos ir morkų troškinys
             - 
                
                                        
                                    
                Troškinti inkstai su citrina
             - 
                
                                        
                                    
                Virta veršiena su daržovėmis
             
Triušienos troškinys
                Komentarai:
                3
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Triušiena, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Morkos, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Česnakas, 
2 skiltelės  - 
                                                            
                                                            Grietinė, 
200 gramų  - Prieskoniai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Triušį sukapoti gabalais, apibarstyti druska ir prieskoniais, apvolioti miltuose ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje pakepinti morkas su supjaustytomis česnako skiltelėmis, taip pat sudėti smulkiai pjaustytus svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. Baigiant troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (3)
- 
        atigisa
        2011-11-22 11:36
    
        Vietoj triušio galima imti nutriją, va tada patiekalas bus ir imantrus ir nerealiai skanus. :super: Čia jau bus delikatesas Kalėdų stalui.
 - 
        Augintoja
        2011-08-30 18:20
    
        Atrodo kiek nuobodziai. Galetu buti konors imantriau :galvoju:
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        