500 | mėsa (malta) |
1 vienetas | paprika ((raudona, didesnė)) |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | poras ( (balta dalis)) |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
1 arbatinis šaukštelis | miltai |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienuose troškinta karka
- Šernienos troškinys
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Vištienos ir ryžių troškinys
- Avienos pilavas
- Troškinukas
- Vištiena su abrikosais
- Troškinta žąsiena
- Smegenų troškinys
- Pupelių troškinys su sūriu
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Vengriškas troškinys su ryžiais
- Troškinta antiena
- Troškinta aviena
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Troškinta aviena su moliūgais
- Vištiena troškinta su morkomis
- Troškinta vištiena
- Aluje troškinta višta
Mėsos ir daržovių troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
500 -
Paprika, (raudona, didesnė),
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai -
Poras, (balta dalis),
1 vienetas -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Prieskoniai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą sumaišome su mėgstamais prieskoniais (kaip kotletams). Pakepiname, apkepusį susmulkiname kuo mažesniais gabalėliais. Sudedame į puodą.
Visas daržoves susmulkiname (morkas sutarkuojame, papriką ir bulves pjaustome griežinėliais, porą plonais žiedais). Viską pakepiname kol šiek tiek suminkštėja. Sudedame į puodą su faršu, užpilame vandeniu ir troškiname.
Baigiant troškinti į stiklinę sutrupiname sultinio kubelį, dedam šaukštelį miltų ir pilant verdančio vandens (puse stiklinės) maišome. Kai nelieka miltų kamuoliukų pilame į troškinį ir troškiname dar 5 min.
Skanaus.