
800 gramų | avienos |
2 stiklinės | ryžiai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
4 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
3 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | sultinys (skystas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Troškintos vištų širdelės
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Kepta marinuota veršiena
-
Vištiena su daržovemis
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Troškinys
-
Aleksandro troškinys
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Kinietiška kiauliena
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Troškinta mėsa
-
Vyne troškintas triušis
-
Aviena su špinatais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
Avienos troškinys su ryžiais

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Sultinys, skystas
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama, sudedamas sutrintas česnakas, suberiami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens ir troškinama. Prieš baigiant troškinti, suberiami nuplauti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, įdedama pomidorų padažo, suberiami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas ir kaitinamas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi likti birūs.
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Komentarai (6)
-
Indre
2011-06-17 12:29
gal pabandysiu nezinau kas iseis, tikiuosi kad mano seimynelei patiks.