
800 gramų | avienos |
2 stiklinės | ryžiai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
4 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
3 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | sultinys (skystas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta kalakutiena
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vištiena su ananasais
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Plovas
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Virta aviena su pomidorais
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Makaronai su faršu
-
Troškintas triušis
-
Vištiena grybų padaže
-
Guliašas
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta mėsa
-
Troškinys su kopūstais
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
Avienos troškinys su ryžiais

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Sultinys, skystas
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama, sudedamas sutrintas česnakas, suberiami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens ir troškinama. Prieš baigiant troškinti, suberiami nuplauti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, įdedama pomidorų padažo, suberiami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas ir kaitinamas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi likti birūs.
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Komentarai (6)
-
Indre
2011-06-17 12:29
gal pabandysiu nezinau kas iseis, tikiuosi kad mano seimynelei patiks.