
800 gramų | avienos |
2 stiklinės | ryžiai |
0.3 stiklinės | aliejaus |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
4 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | razinos |
3 valgomieji šaukštai | migdolai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | sultinys (skystas) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Troškinys
-
Fazano troškinys
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Kiaulienos troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Miglės guliašas
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
Avienos troškinys su ryžiais

- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
800 gramų -
Ryžiai,
2 stiklinės -
Aliejus,
1/3 stiklinės -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
4 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Razinos,
4 valgomieji šaukštai -
Migdolai,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Cukrus
- Sultinys, skystas
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma kubeliais, apkepinama, sudedamas sutrintas česnakas, suberiami stambiai supjaustyti svogūnai, įpilama truputį vandens ir troškinama. Prieš baigiant troškinti, suberiami nuplauti ryžiai. Kai tik ryžiai pasidaro birūs, įdedama pomidorų padažo, suberiami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas ir kaitinamas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens). Ryžiai turi likti birūs.
Prie ištroškintos mėsos suberiamos nuplautos ir nusausintos razinos, sukapoti riešutai ir smulkiai supjaustyti prieskoniniai žalumynai. Puodas su patiekalu kurį laiką palaikomas šiltai (suvyniotas ar orkaitėje).
Tiekiamas karštas, pašildytame inde.
Komentarai (6)
-
Indre
2011-06-17 12:29
gal pabandysiu nezinau kas iseis, tikiuosi kad mano seimynelei patiks.