Mėsos troškinys laivelyje
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiauliena (nugarinė)
2 skardinės pupelės (konservuotos)
1 skardinė pomidorai (savo sultyse)
50 gramų sūris (tarkuotas)
2 vienetai aitriosios paprikos (džiovintas)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
4 lapai salotos (iceberg)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
2.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
3.
Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos troškinys laivelyje

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.

  2. Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
    Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
    Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.

  3. Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų