Mėsos troškinys laivelyje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiauliena (nugarinė) |
2 skardinės | pupelės (konservuotos) |
1 skardinė | pomidorai (savo sultyse) |
50 gramų | sūris (tarkuotas) |
2 vienetai | aitriosios paprikos (džiovintas) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 lapai | salotos (iceberg) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
2.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.
3.
Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
- Vasaros šašlykiukas
- Kotletai "Du viename"
- Kepenėlės su vaisiais
- Naminiai mėsainiai
- Mėsos kepsniai
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
- Jautienos didkepsnis su pistacijomis
- Sotieji zrazai
- Guliašas su šafranu
- Bifšteksas ant grotelių
- Pietų kotletukai
- Marinuoti kiaulienos šonkauliai
- Veršienos pjausniai
- Aluje troškinta jautiena
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos duona
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
Mėsos troškinys laivelyje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė,
500 gramų -
Pupelės, konservuotos,
2 skardinės -
Pomidorai, savo sultyse,
1 skardinė -
Sūris, tarkuotas,
50 gramų -
Aitrioji paprika, džiovintas,
2 vienetai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Salotos, iceberg,
4 lapai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti nedideliai gabaliukais. Apkepinti ant dideles ugnies. Gardinti druska, pipirais.
Sumažinti ugnį ir pridėti vieną skardinę pupelių. Troškinti apie 30 minučių.
Pridėti antrą skardinę pupelių ir pomidorus. Uždaryti dangčiu ir troškinti apie 15 minučių.
Pridėti smulkintus čili pipirus. Išjungti ugnį ir palaikyti po dangčių 5 minutes.Tiekti ant Icebergo lapo (laivelio), apibarstant sūriu su daržovių salotomis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...