
600 gramų | mėsa |
3 skiltelės | česnakas |
6 vienetai | bulvių |
4 vienetai | lauro lapų |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | cukinija |
šiek tiek | bazilikas |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | žalumynų (salierų lapai ir petražolės) |
Labai skanu.
P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meksikietiškas ragu
-
Kiškiena bulgariškai
-
Klajoklių kiškiena
-
Vištiena kinietiškai
-
Bulgariškas avienos ragu
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Aštrus troškinys
-
Troškintos vištų širdelės
-
Troškinta veršiena
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Vištiena su ananasais
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kopūstų troškinys su faršu
-
Troškinti inkstai su citrina
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Plovas
-
Troškinta aviena
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
Mėsos kukuliukai su daržovėmis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mėsa,
600 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Bulvės,
6 vienetai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Cukinija,
200 gramų - Bazilikas
-
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Džiūvėsėliai
- Žalumynai, salierų lapai ir petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustas, nuplautas bulves sudėti į troškintuvą su lauro lapais ir pipirais bei druska.
Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos bei pipirų bei išmaišyti. Formuoti kukuliukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada sudėti troškintis kartu su bulvėmis.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame stambiai supjaust svogūnus, tada sudėti tarkuotą morką bei trintą česnaką . Apkepus šioms daržovėms, sudėkite supjaustytas cukinijas, o kiek vėliau - nuluptus ir supjaustytus pomidorus ir žalumynus. Viskam apkepus, keptuvės turinį sudėti į troškintuvą su bulvėmis ir mėsa ir troškinti ant lėtos ugnies keletą min.
Labai skanu.
P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).
Komentarai (3)
-
Raimunda
2014-10-12 13:18
Labai skanus troškinys ir greitai pagaminamas:)