Mėsos kukuliukai su daržovėmis
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų mėsa
3 skiltelės česnakas
6 vienetai bulvių
4 vienetai lauro lapų
3 vienetai svogūnai
1 vienetas morkos
200 gramų cukinija
šiek tiek bazilikas
2 vienetai pomidorai
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek žalumynų (salierų lapai ir petražolės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nuskustas, nuplautas bulves sudėti į troškintuvą su lauro lapais ir pipirais bei druska.
2.
Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos bei pipirų bei išmaišyti. Formuoti kukuliukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada sudėti troškintis kartu su bulvėmis.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame stambiai supjaust svogūnus, tada sudėti tarkuotą morką bei trintą česnaką . Apkepus šioms daržovėms, sudėkite supjaustytas cukinijas, o kiek vėliau - nuluptus ir supjaustytus pomidorus ir žalumynus. Viskam apkepus, keptuvės turinį sudėti į troškintuvą su bulvėmis ir mėsa ir troškinti ant lėtos ugnies keletą min.

Labai skanu.

P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).

Populiariausi receptai šią savaitę

Mėsos kukuliukai su daržovėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Nuskustas, nuplautas bulves sudėti į troškintuvą su lauro lapais ir pipirais bei druska.

  2. Į maltą mėsą įmušti kiaušinį, berti druskos bei pipirų bei išmaišyti. Formuoti kukuliukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti įkaitintame aliejuje. Tada sudėti troškintis kartu su bulvėmis.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepti jame stambiai supjaust svogūnus, tada sudėti tarkuotą morką bei trintą česnaką . Apkepus šioms daržovėms, sudėkite supjaustytas cukinijas, o kiek vėliau - nuluptus ir supjaustytus pomidorus ir žalumynus. Viskam apkepus, keptuvės turinį sudėti į troškintuvą su bulvėmis ir mėsa ir troškinti ant lėtos ugnies keletą min.

    Labai skanu.

    P.s. Troškinant bulves naudokite tiek vandens, kad vos apsemtų bulves, kad nesusidarytų per daug skysčio kaip šioje nuotraukoje (nors man labai skanus sultinukas, kiek jo bebūtų susidarę).

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Raimunda 2014-10-12 13:18

    Labai skanus troškinys ir greitai pagaminamas:)


Daugiau receptų