Vištienos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 800 gramų | vištų kepenėlės |
| 400 gramų | obuoliai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 120 gramų | taukai (kiaulių) |
| 0.5 stiklinės | obuolių sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Troškinta mėsa
-
Troškinys čenachinėse
-
Guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Vyniotiniai su stirniena
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Troškintas triušis
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Guliašas su kiauliena
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Vištienos kepenėlės su obuoliais
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Morkų troškinys su vištiena
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
800 gramų -
Obuoliai,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
120 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
