![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | vištų kepenėlės |
400 gramų | obuoliai |
3 vienetai | svogūnai |
120 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinta žąsiena
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Greitas makaronų troškinys
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Kiškis puodelyje
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Baklažanai japoniškai
-
Kiškiena bulgariškai
-
Naminis jautienos troškinys
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Plovas
-
Mėsos troškinys aluje
-
Stirnienos troškinys (ubagiškai)
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
800 gramų -
Obuoliai,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
120 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...