
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų | vištų kepenėlės |
400 gramų | obuoliai |
3 vienetai | svogūnai |
120 gramų | taukai (kiaulių) |
0.5 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
2.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
3.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
4.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ispaniškai
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Aštri troškinta aviena
-
Mėsos troškinys aluje
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Troškinta pikantiška kiauliena
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Smegenų troškinys
-
Aviena totoriškai
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Lęšiai su špinatais ir lašinukais
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Vištiena su abrikosais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Jautienos troškinys
-
Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
Vištienos kepenėlės su obuoliais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų kepenėlės,
800 gramų -
Obuoliai,
400 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Taukai (kiaulių),
120 gramų -
Obuolių sultys,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės išmirkomos piene ir truputį palaikomos šaltai.
Didesni gabalai perpjaunami pusiau ir apkepinami iš abiejų pusių.
Obuoliai ir svogūnai supjaustomi, pakepinami ir sudedami į kepenėles. Vėliau supilamos obuolių sultys (nebūtinai), pabarstoma prieskoniais ir 6—10 min. patroškinus pasūdoma.
Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...