
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
3 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | vištienos sultinio (kubeliais) |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
2.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos čili su makaronais
-
Stirnienos troškinys
-
Mėsos troškinys su kava
-
Paelja
-
Daniškas plovas
-
Troškinta briediena
-
Meksikietiškas troškinys
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Troškinta triušiena
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Jautiena su ryžiais
-
Rūgštus kabesas
-
Troškintas triušis
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Jautienos troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
3 vienetai -
Vištienos sultinys, kubeliais,
2 vienetai -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernesta
2017-08-01 21:46
Pasakišką, =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...