
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | kopūstai |
5 vienetai | bulvių |
3 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | vištienos sultinio (kubeliais) |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
2.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys - ruduo
-
Kiaulienos troškinys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Veršiena su vyno padažu
-
Kiaulienos troškinys su daržovėmis
-
Troškinta briediena
-
Troškinta žuvis
-
Kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Aviena totoriškai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kotletų troškinys
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Troškinta veršiena
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Daržovių - kiaulienos troškinukas
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Pupelių troškinys su mėsa
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
3 vienetai -
Vištienos sultinys, kubeliais,
2 vienetai -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernesta
2017-08-01 21:46
Pasakišką, =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...