Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 1 vienetas | kopūstai |
| 5 vienetai | bulvių |
| 3 vienetai | vištienos filė |
| 2 vienetai | vištienos sultinio (kubeliais) |
| 1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
2.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
3.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Daržovių - kiaulienos guliašas
-
Daniškas plovas
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Makaronai su faršu
-
Guliašas
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Jautienos troškinys su bruknėm
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Guliašas su kiauliena
-
Troškinys - ruduo
-
Troškinta kalakutiena
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Tikro dzūko pietūs
-
Aluje troškinta višta
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
Šviežių kopūstų troškinys su vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai,
1 vienetas -
Bulvės,
5 vienetai -
Vištienos filė,
3 vienetai -
Vištienos sultinys, kubeliais,
2 vienetai -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais apie 10 – 15 minučių.
Kopūstą susmulkinti, o bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Į užvirusį vandenį sudėti bulves ir vištieną. Po maždaug 10 minučių sudėti kopūstus bei sultinio kubelius ir troškinti dar iki 20 minučių, kol suminkštės kopūstai. Patiekti su grietine arba be jos. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernesta
2017-08-01 21:46
Pasakišką, =)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
