
Pupelių ir mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Vengriškas troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos išpjova su daržovėmis
-
Meksikietiškas troškinys
-
Šparaginių pupelių troškinys su dešra
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Troškinukas
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Meksikietiškas ragu
-
Veršiena su vyno padažu
-
Baltasis čili troškinys
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Troškinys su faršu
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Kiaulienos troškinys
Pupelių ir mėsos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...