1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kinietiška kiauliena
- Čenachai "Be pastangų"
- Moliūgo ir vištienos gabaliukai su grikiais
- Troškinta veršiena su pievagrybiais
- Troškinta triušiena
- Virta šerno galva
- Aštrios vištų kepenėlės
- Indiškai kepta kiauliena
- Vištiena troškinta su morkomis
- Jautienos čili su makaronais
- Tikras močiutės guliašas
- Triušio kepsnys
- Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Vištiena, šutinta su daržovėmis
- Paprastas lietuviškas troškinukas
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Balandėliai pagal Viką
- Kiauliena, troškinta su svogūnais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
Pupelių ir mėsos troškinys
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu