
Pupelių ir mėsos troškinys
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė | pupelės |
350 gramų | kiauliena (kumpis) |
1 vienetas | kopūstai |
1 vienetas | morkos (vid. dydžio) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Stirnienos troškinys
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištienos troškinys
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Aluje troškinta višta
-
Troškinta triušiena
-
Paprikos įdarytos kalakutiena
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Libietiškas ragu su kaukazietiškais prieskoniais
-
Vištiena troškinta daržovėse
-
Kiaulienos troškinys
-
Vištienos paelija
-
Troškinta antiena
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Studentiškas troškinys su dešrelėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Troškinys
-
Kiauliena bulgariškai
-
Krienuose troškinta karka
Pupelių ir mėsos troškinys
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pupelės,
1 stiklinė -
Kiauliena, kumpis,
350 gramų -
Kopūstai,
1 vienetas -
Morkos, vid. dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Lauro lapai
- Petražolės
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupeles pamerkti nakčiai, o iš ryto išvirti. Palikti nuovire. Nuvalytas morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais. Šiek tiek didesniais kubeliais supjaustyti ir kopūstus.Visas daržoves pakepinti 1 šaukšte aliejaus. Mėsą supjaustyti taip pat kubeliais , pabarstyti druska ir pipirais , apkepti karštame aliejuje. Išmaisyti su daržovėmis, apipilti stikline šilto vandens ir troškinti, kol suminkštės. Paskaninti pipirais, susmulkintais žalumynais, suberti nukoštas pupeles, supilti grietinę. Dar truputėlį patroškinti ir galima valgyti.
Reklama:
Komentarai (2)
-
lvilija
2017-06-30 08:50
aciu uz recepta buvo skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...