Troškinta jautiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek žalumynų
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
šiek tiek druska
100 gramų grietinė
500 gramų jautiena (filė)
2 vienetai svogūnai
40 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta jautiena

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (4)


  • Mantas 2017-04-03 18:12

    Įsigyjus tinkamos mėsos, jauno gyvulio, mėsa būna minkšta ir burnoje tipstanti.
    Žinoma geriausiai tinka išpjova arba bent jau nugarinė. :)


  • idomu 2015-05-22 19:23

    O ji buna minksta per tiek laiko,nes kitur pakepi raso,o poto dar 1,20min.troskini.


  • Diana 2014-05-12 18:12

    tikrai skaniai gavosi :)


Daugiau receptų