šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
100 gramų | grietinė |
500 gramų | jautiena (filė) |
2 vienetai | svogūnai |
40 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinys moliniame inde
- Meksikietiškas troškinys
- Kepti rauginti kopūstai
- Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- Vištiena kinietiškai
- Troškinys
- Šutintas ungurys
- Miglės guliašas
- Kiaulienos faršo troškinys
- Troškinti daržovių suktinukai
- Grybienė
- Mėsos troškinys su kava
- Vištienos blauzdelės su žirnių padažu
- Jautienos čenakai
- Plovas
- Žuvies troškinys
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Troškinys su silkėmis
- Plovas su baklažanais
- Daržovių keri
Troškinta jautiena
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Žalumynai
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Grietinė,
100 gramų -
Jautiena, filė,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jautiena supjaustome juostelėmis.
Svogūnus sukapojame ir pakepiname ant sviestuko.
Mėsą sudedame į keptuvę su svogūnais ir pamaišant kaitiname apie 5 minutes.
Į grietinę įmaišome miltus, druską, pipirus ir pomidorų padažą.
Grietinės masę supilame ant mėsos. Išmaišome ir kepame dar 15 minučių.
Kai jau baigia iškepti, įberiame šiek tiek smulkintų žalumynų.
Skanaus :)
Komentarai (4)
-
Mantas
2017-04-03 18:12
Įsigyjus tinkamos mėsos, jauno gyvulio, mėsa būna minkšta ir burnoje tipstanti.
Žinoma geriausiai tinka išpjova arba bent jau nugarinė. :)
-
idomu
2015-05-22 19:23
O ji buna minksta per tiek laiko,nes kitur pakepi raso,o poto dar 1,20min.troskini.
-
Diana
2014-05-12 18:12
tikrai skaniai gavosi :)