Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)

Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | karpis (filė) |
200 gramų | grybai (marinuoti) |
80 gramų | vyšnios |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kotletai
-
Karališkas Grill otas
-
Žuvies apkepas
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Folijoje kepta lašiša
-
Plekšnė su padažu
-
Farširuota lydeka
-
Silkė su svogunais marinate
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Žuvies pyragas
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Įdaryta lazanija
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Keptos kuojos
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Skumbrė su citrina
-
Šutintas upėtakis
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Jūreivio sapnas
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...