Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)

Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | karpis (filė) |
200 gramų | grybai (marinuoti) |
80 gramų | vyšnios |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Keptas ungurys
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Lašišos kepsneliai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Pica su lašiša
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su vaisiais
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Lašišos užkandėlė
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvies zrazai
-
Išmarinuota žuvis
-
Tagliatelle all`astice
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Kepti karpiai
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...