Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 40 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 300 gramų | karpis (filė) |
| 200 gramų | grybai (marinuoti) |
| 80 gramų | vyšnios |
| 2 vienetai | agurkų |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliukai
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Žuvies šašlykai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Kepta aštri menkė
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptas starkis
-
Žuvis su daržovėmis
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvies kotletai
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
