Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
40 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
300 gramų | karpis (filė) |
200 gramų | grybai (marinuoti) |
80 gramų | vyšnios |
2 vienetai | agurkų |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos kuojos
- Menkė su apelsinais
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Žuvis tešloje
- Sardelės apsuktos bekonu
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Tešloje kepta lašiša
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Žuvis ant grilio
- Keptas įdarytas karpis
- Orkaitėje keptos telapijos
- Keptas karpis su pomidorais
- Jūros gėrybių šašlykas
- Lašišos užkandėlė
- Kepta orkaitėje lydeka
- Kepta stinta su krapais
- Sočiausioji pica
- Tuno salotos su feta sūriu
- Žuvies blyneliai
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...