Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 40 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 300 gramų | karpis (filė) |
| 200 gramų | grybai (marinuoti) |
| 80 gramų | vyšnios |
| 2 vienetai | agurkų |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijos su špinatais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Marinuota stinta
-
Nuostabioji paelija
-
Žuvis su migdolais
-
Lašiša „My little secret“
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašišos užkandėlė
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies kukulaičiai
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies troškinys
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Lašišos šašlykas
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvis su daržovėmis
Troškinta žuvis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
40 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Karpis, filė,
300 gramų -
Grybai, marinuoti,
200 gramų -
Vyšnios,
80 gramų -
Agurkai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpio filė supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Agurkus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais.
Į keptuvę sudėkite sviestą ir svogūnus, pakepinkite 2 minutes.
Sudėkite žuvį ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite grybus ir pakepinkite 10 minučių.
Sudėkite agurkus ir vyšnias ir dar pakepinkite 10 minučių. Kad nesviltų įpilkite apie 0,5 puodelio vandens. Kai jis išgaruos, žuvis išsitroškino (iš viso užtrunka apie 30 min.). :)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
