Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, pakepinkite, perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusė kubelio sultinio ir patroškinkite pusvalandį.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite 15 minučių.
Jautiena su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | jautiena |
| 3 arbatiniai šaukšteliai | taukai (kiaulių) |
| 500 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 100 mililitrų | pomidorų padažas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kvietiniai miltai |
| 5 vienetai | gvazdikėliai |
| 1 arbatinis šaukštelis | acto (skiestas, 3%) |
| šiek tiek | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
| 0.5 vieneto | sultinys (kubelis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta briediena
-
Troškinta veršiena su svarainiais
-
Troškinta kiauliena
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Aviena su špinatais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Tėčio kiaulienos ir daržovių troškinys
-
Čenachai "Be pastangų"
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Rūgštus kabesas
-
Troškinta vištiena su daržovėmis
-
Paprastas lietuviškas troškinukas
-
Uzbekiškas plovas
-
Avienos šutinys su pupomis
-
Daržovių troškinys
-
Ryžių makaronai su kumpiu
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Troškinta laukinė antis
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Troškinta pikantiška kiauliena
Jautiena su slyvomis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
3 arbatiniai šaukšteliai -
Slyvos, džiovintos,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
100 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Gvazdikėliai,
5 vienetai -
Actas, skiestas, 3%,
1 arbatinis šaukštelis - Cinamonas
- Druska
-
Sultinys, kubelis,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite gabaliukais, pasūdykite, pakepinkite, perdėkite į puodą, įpilkite lydytų riebalų pakepintų su pomidorų padažu, pakepintų svogūnų, užpilkite nedaug vandens, įdėkite pusė kubelio sultinio ir patroškinkite pusvalandį.
Miltus pakepinkinte riebaluose ir kartu su slyvomis sudėkite į puodą su mėsa. Patroškinkite 20 min. Po to sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, actą ir dar patušinkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (6)
-
:)
2015-11-18 01:24
Ir vel taukofobai komentaruose reiskiasi :D
-
as2
2011-02-16 02:33
gal tu tauku nereiketu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
